Mărturisirile unui preot care susține că a fost în iad, după ce a suferit un infarct: „Nu l-aș dori nici celui mai mare dușman al meu”

Un preot a povestit pe TikTok cum a fost în iad, după ce în 2016 a suferit un infarct. Peste 500.000 de oameni i-au apreciat clipul.

22 ian. 2023, 18:46
Mărturisirile unui preot care susține că a fost în iad, după ce a suferit un infarct: „Nu l-aș dori nici celui mai mare dușman al meu”
Dezvăluirile unui preot care a trecut prin iad

Gerald Johnson este preot în Michigan și a povestit pe internet cum în 2016 a ajuns în iad, în urma unui atac de cord.

„Acolo se cântă Umbrella de la Rihanna și Don’t Worry Be Happy de la Bobby McFerrin, dar nu în versiuni originale, ci cântate de demoni într-un mod atroce. Iadul chiar e atât de rău pe cât îți imaginezi. Nu l-aș dori nici celui mai mare dușman al meu”, a povestit acesta.

Citește și: Preot din Sibiu, suspendat pentru că le-a cerut enoriașilor bani pentru a plăti facturile: „Să aveți grijă ce votați și pe cine votați”

Videoclipul a depășit jumătate de milion de like-uri în câteva ore și îl arată pe preot în prim-plan în timp ce explică cum a fost trecerea la iad și ce a simțiti în clipa desprinderii din dimensiunea pământească.

„Spiritul meu a părăsit corpul fizic și am crezut că mă duc sus (în Rai). Am crezut că am făcut atât de mult bine în timpul vieții și că am ajutat atât de mulți oameni, încât ajung în Rai, și, totuși, am coborât în iad. Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”, a mai spus acesta.

@geraldajohnson1 My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward ♬ original sound – Gerald Johnson

Citește și: Dan Puric, despre coșmarul preoților români din Ucraina: „Poporul român ce să facă? Să stea impasibil la faptul că acolo se întâmplă atrocități? E un act premeditat”

Acesta mai spune că a văzut „un om care mergea în patru labe ca un câine și care a luat foc din cap până în picioare. Avea ochii bulbucați și purta lanțuri la gât”, potrivit antena3.ro.