Măruţă şi Andra le aduc un omagiu victimelor accidentului aviatic din Apuseni

Pe paginile oficiale de Facebook ale prezentatorului TV Cătălin Măruţă şi soţiei sale Andra a fost postat un mesaj în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident de avion din Munţii Apuseni.

22 ian. 2014, 15:12
Măruţă şi Andra le aduc un omagiu victimelor accidentului aviatic din Apuseni

Cătălin Măruţă îi indeamnă pe toţi cei care regretă pierderea pilotului Adrian Iovan şi a studentei Aurelia Ion să meargă miercuri să le aducă un ultim omagiu.

Vino la Statuia Aviatorilor, din Bulevardul Aviatorilor, Sector 1, Bucuresti si ia atitudine! Cu o coroana, cu un buchet de flori, cu un gand bun, spune-le „adio” eroilor din avionul prabusit, arata-le rudelor lor ca le esti alaturi si transmite-le autoritatilor ca TU vrei sa se schimbe ceva! Ca TU vrei ca NICIODATA sa nu se mai intample asa ceva! Eu si echipa emisiunii La Maruta derulam aceasta actiune si te asteptam si pe tine sa ni te alaturi! Vrem sa aratam ca Romania are suflet si ca Romania ia si vrea atitudine!„, este mesajul scris de cei doi.

CITEŞTE ŞI ADRIAN IOVAN A MURIT. Gestul NEAŞTEPTAT făcut de Romaniţa Iovan

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Trupul neînsufleţit al pilotului Adrian Iovan va fi depus, miercuri, la Şcoala de Aviaţie din Bucureşti. Trupul pilotului a fost ridicat în cursul dimineţii de miercuri de la morga spitalului din Alba Iulia de fiica sa Irina.

VEZI ŞI Facebook Adrian Iovan. Peste 24.000 de like-uri în 48 de ore, mii de mesaje şi o poezie ce-ţi stoarce lacrimi