ADRIAN IOVAN A MURIT. Gestul NEAŞTEPTAT făcut de Romaniţa Iovan

Deşi a divorţat de Adrian Iovan de mai mulţi ani, Romaniţa Iovan este foarte afectată de dispariţia pilotului. Creatoarea de modă chiar s-a implicat în organizarea funeraliilor, alături de fiica pilotului din prima căsătorie, Irina, care a venit rapid din Franţa, pentru a-şi înmormânta creştineşte părintele.

RomaniaTV.net
22 ian. 2014, 14:02
ADRIAN IOVAN A MURIT. Gestul NEAŞTEPTAT făcut de Romaniţa Iovan

Adrian Iovan va ajunge miercuri seară la Bucureşti. Trupul neînsufleţit al pilotului Adrian Iovan a fost ridicat, miercuri, de la Serviciul de Medicină Legală Alba de către fiica sa din prima căsătorie, Irina, şi, surprinzător, de fosta sa soţie, creatoarea de modă Romaniţa Iovan.

Cadavrul pilotului a fost ridicat într-un sicriu maro, despre care şoferul maşinii mortuare care îl aduce spre Bucureşti a spus că este adus din Spania şi „un pic mai exclusivist”.

Citeşte şi ADRIAN IOVAN a murit. Ultima dorinţă a pilotului este bizară VIDEO

Irina Iovan a ajuns la SML în jurul orei 12.30, fără a face declaraţii jurnaliştilor prezenţi.

Trupul neînsufleţit al pilotului Adrian Iovan urmează să fie transportat la Bucureşti cu o maşină a unei firme de pompe funebre din Alba Iulia şi va fi depus la Şcoala de Aviaţie, unde a fost instructor după pensionare.

ADRIAN IOVAN, dezvăluiri incredibile ale paramedicului care l-a găsit între fiarele avionului prăbuşit

Fosta soţie a pilotului, Romaniţa Iovan, este nemulţumită că nimeni nu ajutat familia cu o aeronavă pentru a aduce sicriul mai repede în Bucureşti, potrivit România TV.

Adrian Iovan va fi inmormantat la Cimitirul Bellu Catolic

Adrian Iovan, pilotul care si-a pierdut viata in accidentul aviatic petrecut luni dupa-amiaza, la Cluj, va fi inmormantat la Cimitirul Bellu Catolic. Cu adevarat socanta este dorinta lui Adrian Iovan ca mormantul sau sa fie aranjat inca de anul trecut. Dupa ce mama lui a murit in 2006, iar tatal lui a incetat din viata anul trecut, pilotul anticipa ca sfarsitul sau este aproape.

Citeşte şi MĂRTURII DIN INFERN: Am pus cadavrul lui Iovan pe targă, l-am legat cu chingi şi l-am coborât pe nişte brazi

Conform wowbiz.ro, imediat dupa ce si-a inmormantat tatal, Adrian Iovan le-a solicitat celor de la Cimitirul Bellu Catolic sa i se aranjeze si lui mormantul. Adrian Iovan va fi inmormantat langa parintii sai si a trasat indicatii clare in legatura cu modul in care isi dorea sa arate mormantul lui. „Imediat dupa ce si-a inmormantat tatal, domnul Iovan mi-a cerut sa-i aranjez si lui mormantul, langa cel al parintilor! M-a rugat sa-i pun o pala de elice, asa cum se pune la aviatori, si sa-i pun si poza din tinerete, dar si numele, cu functia pe care a avut-o” a declarat unul dintre muncitorii din cimitir, conform sursei amintite.