Masacru la Uricani: Câini otrăviţi plutesc pe Jiu

"Mai mulţi localnici din localitatea Uricani, judeţul Hunedoara, au anunţat autorităţile şi presa că, în cartierul vechi al oraşului, peste 20 de câini au fost otrăviţi şi aruncaţi în Jiu”, a declarat, pentru Green Report, Angela Dumbrava, jurnalist la publicaţia Gazeta Văii Jiului.

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 15:30
Masacru la Uricani: Câini otrăviţi plutesc pe Jiu

Câinii, îngrijiţi de localnici, unii ucişi, alţii în agonie au fost aruncaţi marţi dimineaţă pe malul râului Jiu sau în apele acestuia ori au fost găsiţi de copii pe scările blocurilor.

„A fost masacru ce s-a întâmplat aici. Nu este corect aşa ceva, toţi aceşti câini nu erau agresivi şi erau îngrijiţi de lumea din cartier (…). Numai noi ştim cum i-am îngrijit şi le-am dat mancare”, spune Luminiţa, una dintre persoanele care locuiesc în zonă, citată de publicaţia Gazetă Văii Jiului în articolul sau, Masacru la Uricani.

Ziariştii, împreună cu localnicii, au sesizat asociaţiile de protecţie a animalelor, Primăria şi Poliţia din Uricani, care a demarat o anchetă pentru a află vinovaţii. Citeşte mai mult pe green-report.ro.