Masajul thailandez, la modă în România. O fostă ACTRIŢĂ PORNO ştie cum să facă bărbaţii să se simtă bine VIDEO

Tot mai mulţi bărbaţi români caută maseze specializate în masajul thailandez. Alina Plugaru a decis să-şi instruiască fetele de la salonul erotic şi le-a adus o profesoară.

01 oct. 2013, 09:53

Cererea tot mai mare a bărbaţilor a făcut-o pe Alina Plugaru, care deţine un astfel de salon în Capitală, să le aducă fetelor o profesoară care să le specializeze. Fosta actriţă de filme pentru adulţi spune că cei mai fideli clienţi sunt oamenii de afaceri, potrivit România TV.

Citeşte şi Masajul erotic nu face casă bună cu criza financiară

La sfârşitul şedinţelor cu profesoara de masaj, fetele de la salon vor obţine chiar şi o diplomă.

La mare căutare în străinătate e masajul thailandez. La noi nu există. Eu vreau să bag masajul thailandez în România. Ceea ce ar fi…uau„, a povestit Alina Plugaru.

Cei mai fideli clienţi sunt oamenii de afaceri, în jurul vârstei de 30 de ani, care se relaxează astfel în pauza de la birou. Fosta actriţă spune că multe românce sunt inhibate şi le este frică să încerce lucruri noi cu iubitul.

Este un bărbat care trebuie să se întreţină şi vine şi profită de o oră liberă care o are. Oamenii se uită la filme pentru adulţi, dar nu recunosc. Noi românii, la ora actuală, suntem pudici şi nu-mi e ruşine să o spun. Suntem pudici„, a adăugat fosta actriţă, vorbind despre clienţii ei.

Citeşte şi PIDOSNIC: Ce fac femeile din ASIA cu PITONII VIDEO

Deşi o oră de relaxare costă cel puţin 250 de lei, Alina Plugaru spune că în timp ce femeile merg la spa, mulţi bărbaţi români preferă să se răsfeţe aşa. Astfel că şi domnişoarele care îi răsfaţă sunt alese pe sprânceană: nu doar că au diplomă de maseur, ci trebuie să ştie cel puţin o limbă străină. Renumită pentru filmele pentru adulţi în care a jucat, Alina mărturiseşte că oamenii care o recunosc au reacţii dintre cele mai neaşteptate.

Mi-am luat o amendă de circulaţie, normal, mai iei. Şi se uită domnul de la ghişeu unde m-am dus să plătesc şi-mi spune: Aaa, poate că e pocăit, n-ai putut să rezolvi nimic cu el„, a conchis Plugaru discuţia cu reporterul România TV.