Mască uimitoare pentru accelerarea creşterii părului

Ca să ai un păr frumos, sănătos și cu lungimea dorită, nu este chiar așa de greu precum ai crede. Cu o rețetă pe care o poți face chiar acasă, dorința ta poate deveni realitate.

RomaniaTV.net
04 oct. 2016, 13:29
Mască uimitoare pentru accelerarea creşterii părului

Părul crește în fiecare zi, însă dacă ai observat că lungimea lui este aceeași de la o lună la alta, este timpul să arunci o privire la obiceiurile zilnice în ce privește îngrijirea lui. În funcție de modul în care îl coafezi, te-ai putea confrunta cu un flux constant de șuvițe rupte. Rezultatul? Părul nu are strălucire și nici nu crește.

De ce nu crește părul

Faptul că-l coafezi constant cu placa de îndreptat, ondulatorul, că-l usuci cu foehnul, nu folosești produse care-l hrănesc în profunzime sau îți lipsesc anumiți nutrimenți din organism – toate acestea fac ca părul să fie fragil, să se rupă, și, implicit, să nu crească.

Ce măsuri poți să iei

Podoaba capilară are nevoie de anumite substanțe nutritive pentru a fi puternică, mai exact de proteine, vitamina C, fier, biotină, vitamina A, acizi grași Omega-3, vitamina E, seleniu și zinc.Un regim alimentar bine echilibrat, care conține toate aceste substanțe nutritive, te pot asigura că părul crește sănătos și puternic. Pentru un mic impuls, prepară o mască de păr și aplic-o de câteva ori pe săptămână. Așa părul va fi mai puternic și va crește mai repede, cu aproximativ 10 cm într-o săptămână.

Citeşte şi   Masca asta naturală îţi îndreaptă părul permanent. Nu vei mai avea nevoie de placă

Cum prepari masca

Ai nevoie de:

1 banană

2 ouă

lapte de nucă de cocos

miere

ulei de măsline

Pune toate ingredientele într-un blender, mixează și aplică amestecul pe părul uscat. Lasă masca să acționeze 30 de minute, acoperă cu un prosop cald, apoi șamponează și clătește cu apă din abundență.

Combinația de ingrediente fortifică firul de păr și-l fac să crească rapid și ușor. Bananele dau părului vitaminele și umiditatea necesare pentru a-l împiedica să se rupă, pe când ouăle oferă șuvițelor cheratină, o proteină specifică, deja prezentă în structura firelor de păr. Laptele de cocos hidratează șuvițele, iar mierea și uleiul de măsline fac ca părul să fie catifelat la atingere.

Acest ulei-minune dă volum instant părului. Află despre ce este vorba!