Salon de MASAJ EROTIC acasă la Viorel Lis. Afacerea era PARAVAN pentru o reţea de prostituţie DE LUX VIDEO

Mascaţii au descins, marţi, la una dintre casele lui Viorel Lis. În imobilul închiriat de fostul primar funcţiona un bordel, sub acoperirea unui salon de masaj erotic. Viorel Lis şi soţia sa au asistat la percheziţiile poliţiştilor. 

RomaniaTV.net
29 apr. 2014, 08:13
Salon de MASAJ EROTIC acasă la Viorel Lis. Afacerea era PARAVAN pentru o reţea de prostituţie DE LUX VIDEO

Viorel şi Oana Lis au fost treziţi cu noaptea în cap de poliţişti. Aşa au aflat că la casa lor de pe strada Tunari au loc percheziţii. Anchetatorii ştiau că în acea casă se practica prostituţia, ba chiar s-au filmat şi scene erotice, potrivit România TV.

La câteva ore de la plecarea anchetatorilor, Oana şi Viorel Lis au revenit pe strada Tunari. Au inspectat casa şi au verificat corespondenţa. 

Casa lui Viorel Lis este doar una din cele 16 locaţii percheziţionate de poliţişti, în căutarea membrilor unei reţele de proxenetism şi prostituţie de lux, care funcţiona sub paravanul unor saloane de masaj erotic. Imobilul fusese închiriat de fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, unei societăţi comerciale care are un salon de masaj erotic. Sub acest paravan, se pare că salonul oferea însă şi alte servicii clienţilor. Potrivit anchetatorilor, tinerele care lucrau acolo primeau de la clienţi 100 de euro pentru o partidă de sex şi 600 de euro pentru o noapte.

Poliţiştii au condus la audieri 27 de persoane. Fenomenul prostituţiei mascate de saloanele de masaj erotic face ravagii in Bucureşti. În jurul afacerii se învârt sume uriaşe de bani negri, iar multe dintre fetele angajate în saloane sunt minore.

Suspecţii sunt bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism, potrivit unui comunicat de presă al DGPMB.

Percheziţiile au vizat 16 locaţii din Bucureşti, judeţul Dâmboviţa şi judeţul Ilfov şi au avut ca scop destructurarea unui grup specializat în infracţiuni de prostituţie şi proxenetism, după ce în perioada decembrie 2013 – martie 2014 au documentat activitatea infracţională a unui grup de persoane, specializat în fapte de prostituţie şi proxenetism, care ar fi acţionat în municipiul Bucureşti.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii bucureşteni au constatat faptul că membrii grupării, sub forma unei afaceri tip salon de masaj erotic şi escorte, ar fi introdus în hotelurile de lux din centrul Capitalei femei, care, în urma întreţinerii unor relaţii de natură sexuală cu bărbaţi cazaţi în unităţile hoteliere, ar fi obţinut sume importante de bani în valută.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, cu şapte persoane în stare de reţinere, urmând a fi prezentate magistraţilor.