Mascații au dat buzna peste Dani Mocanu. Manelistul, luat cu asalt la prima oră a dimineții: ”Ne-am trezit cu mascații la 6 dimineața”

Manelistul Dani Mocanu se află în arest la domiciliu de mai bine de un an de zile, timp în care este judecat pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii publice, dar a avut un șoc vineri dimineață, când s-a trezit cu mascații la poartă.

25 aug. 2023, 11:15
Mascații au dat buzna peste Dani Mocanu. Manelistul, luat cu asalt la prima oră a dimineții: ”Ne-am trezit cu mascații la 6 dimineața”

Deși Dani Mocanu nu poate să-și părăsească locuința în care a fost plasat în arest, a avut parte de o surpriză de proporții, când dimineață s-a trezit cu trupele de mascați la poartă.

La primele ore ale dimineții, mascații au umplut strada pe care locuiește manelistul, deși nimeni nu știa ce se întâmplă. Dani mocanu a explicat, pentru Spy News, că este vorba despre un alt dosar, care se află în desfășurare, dar a declarat că nu știe nici el prea multe amănunte.

”Da, ne-am trezit cu mascații la 6 dimineața, deși sunt arestat la domiciliu. Nu știu speța exact, băieții din trupele speciale au spus că e vorba despre un dosar în plină desfășurare și nu-mi pot da mai multe detalii”, a spus Dani Mocanu, pentru sursa citată.

Întrebat dacă s-a speriat atunci când polițiștii au dat buzna în casa sa, Dani Mocanu susține că nu mai e speriat de nimic, însă mărturisește că este destul de deranjant pentru familia sa și pentru copii să se trezească din somn cu oamenii legii. Locuința manelistului a fost în întregime percheziționată, după cum mai declară el.

Citește și: VIDEO + FOTO | Surpriză! Avocata beizadelei drogate din 2 Mai este o sexy-vedetă în social media

”Nu mă mai speri eu, dar e deranjant pentru copii, pentru familie, dar noroc că băieții și-au făcut treaba ca la carte. Au percheziționat toată casa”, a mai spus Dani Mocanu.

De-a lungul timpului, Dani Mocanu a fost implicat în mai multe probleme cu legea. Cântărețul a fost cercetat și pentru că ar fi desfigurat în bătaie un tânăr fotbalist, în urma unei neînțelegeri în trafic.

Totodată, în 2017, Dani Mocanu a fost arestat și pus sub acuzare pentru conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani, dar și trafic de persoane. În anul 2020, în plină pandemie, cântărețul de manele a fost cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare după ce a pus pe YouTube o piesă care ar fi instigat la violența împotriva femeilor.

Citește și: Vești triste despre Radu Ile. A dispărut de la TV, iar acum a apărut pe patul de suferință, cu branula în mână