Vești triste despre Radu Ile. A dispărut de la TV, iar acum a apărut pe patul de suferință, cu branula în mână

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară Radu Ile a ales să se retragă din lumina reflectoarelor în ultima perioadă, dedicându-se mai mult vieții de familie, astfel că admiratorii săi nu au mai știut mare lucru despre artist.

25 aug. 2023, 10:15
Vești triste despre Radu Ile. A dispărut de la TV, iar acum a apărut pe patul de suferință, cu branula în mână

De curând, Radu Ile le-a dat emoții fanilor săi, după ce a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare cu o branulă în mână, pe patul de spital. Pentru a își liniști admiratorii, artistul a mărturisit că nu este vorba de ceva grav și că nu va sta departe de scenă, ci va reveni la programul obișnuit în scurt timp

Radu Ille a mărturisit că este mai bine, după ce și-a făcut perfuzii. Artistul a mai spus că avea nevoie de câteva zile de pauză, asta pentru că în următoarea perioadă, va trebui să onoreze câteva evenimente.

„Am lăsat clopu’ și microfonu’ să se hodinească. O zi, două în perfuzii, corpușoru’ să se întărească. Pentru că în weekend sunt așteptat de fanii mei din județul Mureș și tocmai din Buzău. Și trebe musai, dar musai. să fiu io, Radu Ille. Dragii mei, vă doresc sănătate… sănătate… și muuuultă, multă sănătate, că-i mai bună decât toate! Doamne Ajută!”, a scris Radu Ille, pe Facebook.

Radu Ile

Citește și: VIDEO + FOTO | Surpriză! Avocata beizadelei drogate din 2 Mai este o sexy-vedetă în social media

Radu Ille se mândrește cu familia întemeiată alături de soția lui, Nina, femeia care i-a și dăruit doi copii. Artistul spune că și-a dorit mereu să fie la casa lui, iar atunci când și-a cunoscut partenera, a știut că îi va fi alături întotdeauna. Despre soția cântărețului se știe că nu preferă să fie în lumina reflectoarelor, ci este în spatele artistului la orice pas, asta pentru că partenera îi este și impresar de mai mulți ani.

„Mi-am dorit foarte mult o familie. Nici nu știi ce-am avut în sufletul meu, când vedeam familii cu prunci. Măi și mi-a venit, cam târzior, așa e. Dar mi-a venit rândul la o familie. Am întâlnit-o pe Ninuța. E adevărat că nu a fost ușor, dar uite că am ajuns cumva. Că am vrut să mă însor la 13 ani prima dată”, spunea artistul, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Ana Morodan, de urgență la spital. Contesa digitală și-a rupt ligamentul, după ce a alunecat pe o scară: „Eram programată să mă urc pe munte”