Mascații l-au săltat din trafic pe unul dintre cei mai periculoși interlopi. De ce este acuzat bărbatul

O echipă de mascaţi din cadrul SAS Iaşi a blocat în trafic un BMW seria 7, condus din câte se pare de unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din oraș.

17 mai 2023, 18:51
Mascații l-au săltat din trafic pe unul dintre cei mai periculoși interlopi. De ce este acuzat bărbatul

„Astăzi, 17 mai anul curent, polițiștii Serviciului de Investigații Iași cu sprijinul luptătorilor SAS Iași au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, de 41 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte ce ar fi avut loc la data de 14 mai anul curent. Persoana a fost depistată în trafic, pe raza municipiului Iași și condusă la sediul Poliției pentru audieri”, a transmis IPJ Iași.

Ar fi vorba de către Cătălin Dracea, conform informaţiilor obţinute de reporterii Bzi de la unul dintre trecătorii care se aflau prin zonă în momentul acţiunii.

Catalin Florin Dracea, de 34 ani, este unul dintre cei mai apropiati prieteni ai clanului Corduneanu. Numele lui apare in majoritatea dosarelor in care sunt implicatii fratii Corduneanu sau locotenenti de-ai lor. Din 2003 pana in prezent, acesta figureaza cu nenumarate condamnari in diferite dosare penale.

A fost o prezenta consecventa atat in randul membrilor clanului Corduneanu, cat si in randul celor din clanul condus de Cosmos Tanase. Pedeapsa cea mai mare a primit-o intr-un dosar in care a fost pus sub acuzare pentru fapte specifice crimei organizate comise alaturi de Valter Pasniceanu, fratele lui Cosmos Tanase. In acel dosar, a fost condamnat, de Curtea de Apel Iasi, la 12 ani de inchisoare, pe data de 7 iulie 2016.

Citește și: Detalii șocante după accidentul feroviar din Giurgiu. Mecanicul beat ”a ratat” oprirea în stație