Maşina avocatei lui Bebino, vandalizată în faţa instanţei. Laura Vicol: „Ți-e frică să mergi pe stradă”

Laura Vicol, avocata lui Bebino, șeful Clanului Sportivilor, și-a găsit mașina vandalizată, chiar în fața instanței. Femeia spune că nu îi este teamă de ameninţările interlopilor.

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 17:11
Maşina avocatei lui Bebino, vandalizată în faţa instanţei. Laura Vicol: „Ți-e frică să mergi pe stradă”

Ți-e frică să mergi pe stradă. Eu pentru că am îndrăznit să-l apăr mi s-a adresat un mesaj cu o bilă de rulment, exact în geamul unde este scaunul copilașului (…) Trăim într-o țară în care lumea își permite să te amenințe. Pe vremea Alinei Bica mă amenința DNA cu pușcăria, acum mă amenință interlopii (…) Nu mi-e frică” a spus Laura Vicol.

Bebino, şeful Clanului Sportivilor, MASACRAT în plină stradă

Marius Alin Alecu, noul şef al „Clanului Sportivilor” ar fi fost pur și simplu masacrat: are degete amputate, toracele tăiat cu o sabie și tendoanele de la mâini secționate.

La data de 9 ianuarie,în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare aunei altercaţii„, anunţă Poliţia Capitalei. Protagoniştii scandalului au fost Emil Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong, şi Cezar Petcu, cunoscut sub numele de Joe, au declarat surse din anchetă pentru news.ro.

Emil Marius Alecu, zis Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public. Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire, care fusese ales de adversari într-un -un loc public, tocmai pentru a evita un eventual conflict violent.

Imediat ce Emil Marius Alecu, zis Bebino insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe. Conform surselor citate, un tânăr ar fi fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la rândul său ar fi fost rănit cu sabia de Cezar Petcu – Joe. Încercând să se apare, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate.