Maşină cu cinci locuri, dar cu 12 migranţi sirieni înăuntru, implicată într-un grav accident în Timiş. Sunt doi morţi şi 10 răniţi

Doi bărbaţi au murit şi alţi zece au fost răniţi, miercuri seară, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, în localitatea Iecea Mică din judeţul Timiş.

10 nov. 2021, 20:07
Maşină cu cinci locuri, dar cu 12 migranţi sirieni înăuntru, implicată într-un grav accident în Timiş. Sunt doi morţi şi 10 răniţi

Din primele informaţii a reieşit că toate persoanele din maşina răsturnată sunt migranţi, toţi de naţionalitate siriană. Poliţiştii au precizat că maşina implicată era un autoturism cu cinci locuri, iar şoferul nu a putut fi identificat.

Echipajele de pompieri solicitate să intervină au găsit un autovehicul răsturnat, cu mai mulţi pasageri în interior, din care doi decedaţi şi 10 răniţi, bărbaţi, toţi cetăţeni străini, care au fost preluaţi de echipajele medicale pentru a fi transportaţi la spital, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Citeşte şi Conflict între migranţi, la frontiera României, pe fâşia verde. Călăuza i-a tăiat gâtul unui sirian şi a rănit alte trei persoane

Pe drumul judeţean 593, între localităţile Biled şi Iecea Mică, a avut loc un accident rutier soldat cu două persoane decedate şi mai multe rănite. Din primele informaţii, se pare că un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă şi s-ar fi răsturnat, în urma impactului rezultând decesul celor doi bărbaţi şi rănirea altora 10. Totodată, nu s-a putut stabili care dintre persoanele găsite la faţa locului ar fi şoferul autoturismului, poliţiştii efectuând verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului, precum şi a identificării conducătorului auto„, a precizat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Citeşte şi Descinderi în forţă la Timişoara la traficanţii de migranţi. Capii reţelei, săltaţi de mascaţi VIDEO

Din primele informaţii, se pare că cei 12 bărbaţi se aflau într-un autoturism cu cinci locuri.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de primă intervenţie, o autospecială de descarcerare, trei echipaje SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 16 pompieri, precum şi patru ambulanţe SAJ şi voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Cărpiniş şi SVSU Jimbolia.