Maşină cu reporteri România TV, accidentată în trafic de un autoturism condus de un şofer beat şi drogat

Momente cumplite pentru una din echipele RomaniaTV. Masina in care se afla a fost puternic lovita intr-un accident provocat de un sofer beat si drogat. Cei trei colegi ai nostri sunt in stare de soc si spun ca soferul era la un pas sa intre in plin in pietonii care traversau o strada din centrul capitalei. Șoferul care a provocat accidentul a făcut scandal în secția de poliție.

09 iul. 2022, 16:07
Maşină cu reporteri România TV, accidentată în trafic de un autoturism condus de un şofer beat şi drogat

Momente de panică pentru una dintre echipele de reporteri România TV. Maşina România TV a fost lovită în plin de o altă maşină condusă de un şofer beat şi drogat. S-a întâmplat sâmbătă, în zona Victoriei.

„Eram acolo la trecerea de pietoni. La semafor, civilizat, respectand regulile de circulatie. Dintr-o data a intrat cu masina in noi acest baiat de 24 de ani. Ne-am speriat. Ne-am dat jos din masina disperati. Era aici un echipaj de poliţie, am mers la ei au venit doi agenţi si ne-au intrebat daca avem nevoie să cheme Ambulanta. Ma durea si ma doare capul. Am zis ca nu e nevoie”, a povestit reporterul Denisa Gelatu.

Citeşte şi: Accident cu BMW în cimitir. Două cavouri au fost dărâmate – VIDEO

Reporterul a povestit că şoferul care a provocat accidentul avea viteză foarte mare. „A dat cu capul în parpriz. Uite cum arata masina”.

Şoferul vinovat a fost testat şi pentru a ieşit pozitiv la drugtest şi etilotestul a indicat că a consumat alccol înainte să se urce la volan, a fost dus la IML pentru prelevarea de probe.

Citeşte şi: Un autocar plin cu ucraineni a fost lovit de un TIR pe E85

Şoferul vinovat avea alcoolemie de 0,4 la mie şi potrivit unor surse a iesit pozitiv la Drugtest pentru cocaina si canabis.