Un autocar plin cu ucraineni a fost lovit de un TIR pe E85

Alertă în Bacău. Un autocar în care se aflau 76 de ucraineni, între care 29 de copii, a intrat în coliziune cu un TIR, pe drumul european E 85, în localitatea Dumbrava.

09 iul. 2022, 08:23
Un autocar plin cu ucraineni a fost lovit de un TIR pe E85

Un autocar plin cu ucraineni a fost lovit de un TIR pe E85. Accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar la faţa locului au fost trimise patru echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, precum şi un echipaj SMURD şi o echipă de descarcerare.

Citeşte şi: Accident cumplit pe A10, între Alba Iulia și Sebeș: Două mașini au fost distruse complet. Sunt patru victime, printre care și un copil

Doi dintre ei au suferit rănit minore și au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Restul au scăpat ca prin minune fără nicio zgârietură.

„Echipajele medicale au preluat un adult şi un minor cu traumatisme minore”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Citeşte şi: Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, după un accident cu două maşini. Coloană pe mai mulţi kilometri spre Constanţa

Pasagerii ucraineni se întorceau din vacanța petrecută în Bulgaria și urmau să ajungă în câteva ore la Vama Siret. Ei au fost preluaţi de un alt autocar, un microbuz de la ISU Bacău şi un microbuz de la ISU Neamţ şi au fost transportaţi până la Siret.