Maşina de 75.000 de euro a unui fotbalist, INCENDIATĂ

Nile Ranger (24 de ani), atacantul lui Blackpool, a ramas fara bolidul sau Mercedes in valoare de 75.000 de euro dupa ce niste necunoscuti s-au razbunat pe el si i-au incendiat "bijuteria".

29 dec. 2015, 16:40

Nile Ranger a postat pe internet clipul in care se vede cum masina sa arde cu flacari mari, alaturand si un scurt comentariu: „Cine ar face asa ceva? Oricum, am asigurare”.

Jucator cu 62 de meciuri pentru Newcastle, Ranger a evoluat in ultimii doi ani la Swindon (28 de partide si 10 goluri) si Blackpool (14 partide si 2 goluri). De la transferul la Blackpool, din noiembrie 2014, acesta a fost insa implicat in mai multe incidente serioase in afara terenului, fiind chiar surprins in timp ce isi spargea usa casei cu piciorul pentru a intra si in timp ce ataca o femeie. De asemenea, Ranger a fost acuzat in trecut de tentativa de viol, insa a scapat de condamnare. La 15 ani, Ranger a fost dat afara de Southampton dupa ce a fost implicat intr-o spargere. De asemenea, s-a descoperit ulterior ca acesta furase si echipamente sportive de la club.