Maşina folosită de fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, găsită într-o parcare din Buşteni FOTO

Maşina condusă de fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, principalul suspect în cazul uciderii acestuia, a fost găsită abandonată, luni dimineaţă, într-o parcare din Buşteni, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
14 sept. 2015, 07:42

Maşina se afla parcată de trei zile pe strada Telecabinei din Buşterni şi avea roţile din spate dezumflate.

Autoturismul folosit de George Adrian Epaminonda Burchel, fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, îi aparţinea acestuia din urmă, revenindu-i în urma partajului, notează Mediafax.

Avocata care l-a reprezentat pe Mihail Bălăşescu în procesul de partaj susţine că fostul secretar adjunct al PNL depusese mai multe plângeri la Poliţie împotriva fostei sale soţii şi a rudelor acesteia, care l-ar fi urmărit.

În acest caz, anchetatorii au decis ca toate cele patru soţii ale liderului PNL ucis cu sălbăticie să fie audiate. De asemenea, se caută indicii cu privire la motivul pentru care Mihail Bălăşeşcu a fost omorât, spun surse din cadrul anchetei.

Mai mult, a doua soţie a politicianului se teme pentru viaţa ei şi a fiului de 17 ani şi a cerut protecţie din parte poliţiştilor, în condiţiile în care principalul suspect pentru uciderea lui Mihail Bălăşescu nu a fost prins nici după 10 zile de la producerea tragediei.

În acelaşi timp există o desfăşurare de forţe fără precedent pentru găsirea criminalului.

Citeşte şi Ipoteză şocantă în cazul politicianului ucis de socru. Dezvăluirile avocatei lui Mihail Bălăşescu

Lidia Cernătescu, avocata lui Mihail Bălăşescu, politicianul care ar fi fost ucis de fostul său socru, susţine că fostul liberal a fost atras într-o capcană şi că mai multe persoane ar fi participat la crimă.

Politicianul Mihail Bălăşescu, fost secretar general al PNL, a fost găsit mort în urmă cu 10 zile în casa fostului socru, iar criminalul este căutat de trei zile. Fostul socru ar fi mărturisit crima într-un bilet, fiind menţionat şi mesajul „de mine nu se va mai auzi niciodată”.

Citeşte şi Căutări disperate pentru prinderea socrului ucigaş. Toate cele patru soţii ale lui Bălăşescu, la audieri