Maşină în care se aflau doi copii, lovită de tren, în Bistriţa. Tatăl a murit pe loc, micuţii sunt în stare de inconştienţă

O maşină în care se aflau un bărbat şi doi copii a fost lovită, joi seară, de un tren de marfă, în localitatea Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud. Şoferul a murit, iar copiii sunt inconştienţi.

10 dec. 2020, 20:48
Maşină în care se aflau doi copii, lovită de tren, în Bistriţa. Tatăl a murit pe loc, micuţii sunt în stare de inconştienţă

ISU Bistriţa-Năsăud

a anunţat, joi seară, că intervine la un accident în care sunt implicate un autoturism şi un tren de marfă, produs în localitatea Rebrişoara. În maşina lovită de tren se aflau un bărbat şi doi copii care au rămas încarceraţi.

Citeşte şi Tragedie pe calea ferată. Un tren a spulberat o maşină în Mureş, şoferul de 22 de ani a murit pe loc

Echipajele de descarcerare lucrează pentru extracţia victimelor. Din păcate, bărbatul prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, iar cei doi copii sunt inconştienţi (cu respiraţie)”, au transmis pompierii.

Intervenţia acestora este în dinamică.

De asemenea, un bărbat a murit miercuri seară după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren la nivelul de trecere cu calea ferată în localitatea Sângeorgiu de Mureş. Bărbatul decedat, în vârstă de aproximativ 22 de ani, din Târgu Mureş, era singur în maşină, a informat ISU Mureş.

Totodată, nu mai departe de ziua de marţi se produsese un alt accident pe calea ferată, de data aceasta în judeţul Braşov. Potrivit IPJ, un bărbat în vârstă de 68 de ani care supraveghea mai multe oi a fost surprins și accidentat de către un tren, ce circula pe ruta Făgăraș-Brașov.