Tragedie pe calea ferată. Un tren a spulberat o maşină în Mureş, şoferul de 22 de ani a murit pe loc

Un bărbat a murit miercuri seară după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren la nivelul de trecere cu calea ferată în localitatea Sângeorgiu de Mureş.

09 dec. 2020, 22:29
Tragedie pe calea ferată. Un tren a spulberat o maşină în Mureş, şoferul de 22 de ani a murit pe loc

Potrivit ISU Mureş, „în localitatea Sângeorgiu de Mureş, str. Nordului, trenul de călători InterRegio 4511 a lovit un autoturism la nivelul de trecere cu calea ferată”.

Citeşte şi Accident cumplit la ieșirea din București! O tânără de 24 de ani, care se afla la volanul unui Mercedes, rănită grav în urma unei coliziuni cu un camion al Armatei

Pompierii militari au acţionat pentru descarcerarea unei persoane aflate în autoturism, care însă a murit.

Bărbatul decedat, în vârstă de aproximativ 22 de ani, din Târgu Mureş, era singur în maşină, a mai informat ISU Mureş.

Nu mai departe de ziua de marţi se produsese un alt accident pe calea ferată, de data aceasta în judeţul Braşov. Potrivit IPJ, un bărbat în vârstă de 68 de ani care supraveghea mai multe oi a fost surprins și accidentat de către un tren, ce circula pe ruta Făgăraș-Brașov.

Cadrele medicale sosite la fața locului au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, ulterior declarând decesul victimei. Cadavrul a fost ridicat și transportat la spital în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. În cauză, polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului feroviar.