Maşină în flăcări pe Autostrada Bucureşti-Piteşti: şoferul şi fiica lui au ajuns la spital VIDEO

Un şofer şi fiica lui de şapte ani au fost transportaţi, sâmbătă, la spital, cu traumatisme la cap şi la mâini, dar şi cu arsuri, după ce bărbatului, cu afecţiuni cardiace, i s-a făcut rău şi a pierdut controlul volanului, maşina intrând într-un şanţ de pe autostrada Bucureşti-Piteşti şi luând foc.

RomaniaTV.net
11 aug. 2012, 12:51
Maşină în flăcări pe Autostrada Bucureşti-Piteşti: şoferul şi fiica lui au ajuns la spital VIDEO

Potrivit şefului Poliţiei A1, comisar şef Emilian Buican, la faţa locului au intervenit pompierii militari, precum şi ambulanţe SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, care au acordat primele îngrijiri medicale victimelor, respectiv bărbatului de 37 de ani şi fiicei sale de şapte ani.

„Ambii au suferit traumatisme craniocerebrale minore. Sunt leziuni care nu le pun viaţa în pericol. Fetiţa are arsuri de gradul III şi IV pe mâini, tatăl ei are arsuri la antebraţul stâng. Ei au fost transportaţi iniţial la Spitalul orăşenesc din Găeşti, unde au fost stabilizaţi. Ulterior, fetiţa a fost transportată cu ambulanţa la un spital din Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, mr.Eduard Telea.

Pompierii au stins rapid focul, însă maşina a ars în proporţie de 90 la sută.

Lucrătorii Poliţiei A1 au început cercetările în acest caz şi spun că şoferul a declarat că, în timp ce conducea, şi-a pierdut cunoştiinţa din cauza unor probleme cardiace.

„Accidentul a avut loc pe calea 2 a autostrăzii Piteşti-Bucureşti, la km 57, iar şoferul a declarat că are afecţiuni cardiace şi la un moment dat i s-a făcut rău, şi a pierdut controlul volanului, maşina părăsind carosabilul şi ajungând într-un şanţ. Şoferul spune că maşina a luat foc, dar el şi-a revenit imediat după impact şi a reuşit să-şi ia copilul şi să coboare din autoturism. El va fi investigat pentru a se stabili dacă mai poate conduce un autovehicul pe drumurile publice”, a declarat Emilian Buican

Traficul rutier în zonă a fost blocat circa 15 minute.