Maşină lovită de tren, două persoane AU MURIT Update

Două persoane au fost rănite grav, duminică, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren, în localitatea Nepos, din județul Bistrița-Năsăud. Potrivit reprezentanților ISU, cele două victime sunt în stop cardiorespirator.

28 iul. 2019, 10:12
Maşină lovită de tren, două persoane AU MURIT Update

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Bistriţa-Năsăud circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 401 s-a reluat în condiţii normale, după ce un autoturism a fost acroşat duminică de un tren InterRegio, în zona localităţii Nepos.

Accidentul s-a soldat cu moartea a două persoane, aflate în maşină.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Bistriţa-Năsăud circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 401 s-a reluat în condiţii normale. Din cauza unui accident feroviar, deplasarea trenurilor fusese întreruptă la kilometrul feroviar 33+405 metri, în zona localităţii Nepos. Din păcate, în urma impactului, cele două persoane aflate în vehicul şi-au pierdut viaţa”, precizează Centrul INFORTRAFIC.

Accident grav în Bistriţa. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul feroviar a avut loc, duminică, în localitatea Nepos, pe secţia de cale ferată 401.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe secţia de cale ferată 401, la kilometrul feroviar 33+405 metri, în zona localităţii Nepos (judeţul Bistriţa-Năsăud), la o trecere la nivel cu calea ferată, a avut loc un accident feroviar: un autoturism a fost acroşat de trenul InterRegio 1833, care se deplasează pe relaţia Iaşi – Timişoara. În urma impactului, două persoane din autoturism au suferit leziuni grave”, au anunțat polițiștii.

La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale ale ISU și două de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Reprezentanții ISU susțin că persoanele din autoturism se află în stop cardiorespirator, iar la ora transmiterii acestei știri se fac verificări în tren pentru a evalua starea pasagerilor.

În tren se află, potrivit autorităților, circa 100 de persoane. Potrivit polițiștilor, circulaţia feroviară este întreruptă.