Maşina lui Bornescu, reţinută de poliţişti pentru că era dată în urmărire în Germania

Autoturismul Audi Q7 al fotbalistului Mircea Bornescu a fost reţinut de poliţişti, care au constatat la un control de rutină că maşina este dată în urmărire de autorităţile germane, el spunând că a luat-o în leasing şi că va dovedi cu acte că este cumpărător de bună-credinţă.

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 13:17
Maşina lui Bornescu, reţinută de poliţişti pentru că era dată în urmărire în Germania

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, Claudia Burada, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că poliţiştii rutieri l-au oprit pe Mircea Bornescu miercuri, pe DN1, la Snagov, la un control de rutină, în urma verificărilor descoperind că autoturismul fotbalistului este dat în urmărire în Germania.

Mircea Bornescu le-a spus poliţiştilor la audieri că este un cumpărător de bună-credinţă, urmând să dovedească această calitate cu acte.

„El a spus că este cumpărător de bună-credinţă, urmează să prezinte documentele de provenienţă”, a spus Claudia Burada.

Din primele informaţii rezultă că Mircea Bornescu a cumpărat autoturismul Audi Q7 în leasing, din Germania. Poliţiştii verifică inclusiv ipoteza potrivit căreia firma de leasing să fi dat în urmărire maşina după ce fotbalistul a întârziat cu plata ratelor.

Mircea Bornescu a fost portar al echipelor Universitatea Craiova şi Rapid, iar în prezent se antrenează cu Petrolul Ploieşti.