Maşina lui Nicuşor Dan, ridicată de pe stradă. Primarul general al Capitalei parcase neregulamentar

Maşina lui Nicuşor Dan a fost ridicată de pe stradă de Poliția Locală Sector 5. Autoturismul primarului general al Capitalei era parcată neregulamentar, anunţă România TV.

02 nov. 2022, 13:17
Maşina lui Nicuşor Dan, ridicată de pe stradă. Primarul general al Capitalei parcase neregulamentar

Primarul general al Capitalei a rămas fără autoturismul personal – un Citroen BX, fabricat în 1986, cu o motorizare non-euro. Maşina lui Nicuşor Dan a fost ridicată de pe stradă din Sectorul 5 pentru că era parcată neregulamentar, anunţă România TV.

Polițiștii locali de la Sectorul 5 au fost cei care au luat decizia de a-i ridica maşina primarului general al Capitalei.

Citeşte şi: Planul lui Nicuşor Dan pentru reducerea poluării fonice pe timpul nopţii în Bucureşti. Se anunţă amenzi de până la 5.000 lei

 

Ce maşină conduce Nicuşor Dan

Potrivit ultimei declaraţii de avere, primarul general Nicuşor Dan deţine un Citroen BX, fabricat în 1986. În timpul campaniei electorale pentru primăria Capitalei, într-un reportaj realizat de Recorder, Nicuşor Dan a fost filmat conducând un autoturism marca Renault Clio IV de culoare albă. Modelul are echiparea de bază Life și motor de 1,2 litri pe benzină, cu 75 de cai putere.

Pentru a recupera maşina ridicată de Poliţia Locală Sectorul 5, primarul Capitalei va trebui să achite o amendă de câteva sute de lei. De asemenea, edilul va trebui să plătească şi serviciul de transport.

În cazul în care nu va face acest lucru, în 30 de zile autoturismul primarului va fi dus către casare pentru a fi valorificat.

Recent, Nicuşor Dan a fost amendat de subordonaţii din Primărie pentru că nu a plătit parcarea. „Chiar și eu am luat amendă în parcarea din jurul Primăriei Generale. Mă grăbeam la o conferință, expirase timpul și nu am mai dat sms”, a spus Nicuşor Dan la Digi 24.