Maşina parcată, incendiată de persoane necunoscute în plină noapte, la Timişoara VIDEO

Incendiu puternic în noaptea de luni spre marți, pe strada Mătăsarilor din Timișoara. Un autoturism a fost cuprins de flăcări, după ce persoane necunoscute i-ar fi dat foc. Mașina aparținea unei tinere și era parcată în fața casei.  

RomaniaTV.net
18 apr. 2017, 12:59
Maşina parcată, incendiată de persoane necunoscute în plină noapte, la Timişoara VIDEO

Incendiul s-a produs în cursul nopții, pe strada Mătăsarilor din Timișoara. Autoturismul aparținea unei tinere și era parcat în fața casei acesteia. Pompierii militari au fost chemați pentru a lichida incendiul și, după ce și-au dat seama că ar fi vorba despre o mână criminală, au început ancheta împreună cu polițiștii. 

„Am fost sesizați azi-noapte cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi distrus prin incendiere un autoturism ce se afla pe strada Mătăsarilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere. Polițiștii efectuează cercetări cu privire la identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Anchetatorii spun că cel care a pus focul a aruncat benzină pe partea dreapta spate a autoturismului, în jurul ușiței rezervorului. I-a dat foc ulterior, iar autoturismul a fost cuprins de flăcări. Intervenția pompierilor a făcut însă ca flăcările să nu se extindă și la celelalte autoturisme parcate în apropiere.