Mașina patronului CSU Craiova, implicată într-un accident rutier. Un adolescent de 17 ani a ajuns la spital

Mașina patronului echipei de fotbal CSU Craiova, Mihai Rotaru, a fost implicat într-un accident marți seara. La ieșirea din cantonamentul echipei, conducătorul auto nu a acordat prioritate și a fost lovit în plin de un tânăr care conducea un moped.

02 mai 2023, 20:41
Mașina patronului CSU Craiova, implicată într-un accident rutier. Un adolescent de 17 ani a ajuns la spital

Un adolescent în vârstă de 17 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se deplasa pe un moped pe bulevardul Ilie Balaci din Craiova. Mașina care l-a lovit îi aparține patronului echipei de fotbal CSU Craiova, Mihai Rotaru, dar la volan nu se afla acesta, ci șoferul lui.

Citește și: Moarte cumplită pentru un român pe centura Budapestei. 40 de maşini au trecut peste el fără să oprească

La ieșirea din cantonamentul echipei, conducătorul auto nu a acordat prioritate și a fost lovit în plin de un tânăr care conducea un moped.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism la ieșirea din curtea unei societăți comerciale către bulevardul Ilie Balaci, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui moped condus de un minor de 17 ani, din comuna Bucovăț, care circula pe bulevardul Ilie Balaci, fiind lovit de acesta din urmă. În urma evenimentului rutier, conducătorul mopedului a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital”, potrivit IPJ Dolj.

Citește și: Accident cumplit pe DN6, în județul Caraș Severin. Cel puțin un mort și trei răniți. Un autocar cu mai mulți români care mergeau la muncă în Spania a fost distrus

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Conducătorul mopedului nu a putut fi testat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.