Moarte cumplită pentru un român pe centura Budapestei. 40 de maşini au trecut peste el fără să oprească

Un român în vârstă de 92 de ani a avut parte de o moarte cumplită pe centura Budapestei. Bărbatul a fost lovit mortal de un șofer care a fugit imediat de la locul incidentului, după care peste el au trecut cel puțin alte 40 de mașini.

02 mai 2023, 15:14
Moarte cumplită pentru un român pe centura Budapestei. 40 de maşini au trecut peste el fără să oprească

Moarte cumplită pentru un român pe centura Budapestei. Românul în vârstă de 92 de ani venea dintr-o excursie în momentul în care microbuzul în care se afla a oprit la o benzinărie.

Citește și Mădălina Crețan, dezvăluiri emoționante la șase luni de la moartea lui Nosfe: „Nu știu cum să mă transform în celălalt părinte”

Moarte cumplită pentru un român pe centura Budapestei

În aceste momente, nu se știe de ce bărbatul a coborât din autocar și a mers în pe jos în mijlocul autostrăzii cu mai multe benzi, unde a fost lovit mortal de un șofer care a fugit imediat după impact.

Și mai șocant este faptul că după tragicul accident, zeci de mașini au trecut peste cadavrul bărbatului fără a se opri pentru a-i acorda vreun ajutor.

Accidentul a avut loc duminică seară pe șoseaua de centură a Budapestei. Potrivit autorităților maghiare, bătrânul a fost lovit mortal de o mașină de culoare argintie condusă, cel mai probabil, de către un străin care nu a avut nici cea mai mică intenție de frânare.

Timp de 20 de minute de la producerea impactului, peste cadavrul bietului bătrân au trecut cel puțin 40 de mașini, iar niciun șofer nu a reacționat în vreun fel.

Un martor care a asistat neputincios la cumplita scenă a dezvăluit că după ce a fost lovit de prima mașină, peste trupul neînsuflețit al bătrânului au trecut peste 10 mașini. Din cauza imaginii absolut șocante bărbatul a mărturisit că nu s-a mai putut uita și s-a oprit din numărat.

Polițiștii din Budapesta care au ajuns la fața locului au găsit rămășițe umane ale românului de 92 de ani şi la o jumătate de kilometru depărtare, de locul tragediei.

În aceste momente, autoritățile maghiare îi caută pe acești automobiliști, precum și pe șoferul care a fugit de la locul accidentului.

Citește și O româncă de 32 de ani, la un pas de moarte după o operație de micșorare a stomacului în Turcia: „Mi-au scos trei kilograme de puroi din abdomen”