Maşina poliţiei, distrusă de un beţiv supărat pe nevastă

Un bărbat băut bine din Vaslui a distrus maşina poliţiei, chiar în faţa secţiei. Omul era supărat după ce soţia l-a dat afară din casă.

27 sept. 2016, 06:00
Maşina poliţiei, distrusă de un beţiv supărat pe nevastă

Circ si scandal în fata postului de Politie din Laza. Un bărbat de 55 ani, din satul Sauca, a devastat masina politiei, iar apoi s-a dat în spectacol în plină zi, sub privirile îngrozite ale localnicilor, care nu au îndrăznit să intervină. Băut bine si supărat pe viată, după ce sotia a decis să se despartă de el, omul si-a vărsat nervii pe autospeciala politiei. Martorii povestesc că acesta, înarmat cu o bâtă, a spart farurile si geamurile masinii si a distrus girofarul, lovind totodată si caroseria masinii. Cum în masină a descoperit si o haină de politist, nu a rezistat tentatiei, s-a îmbrăcat în haine de gabor si a făcut spectacol în stilul „Garcea”.

Dacă cei care au asistat la incident spun că bărbatul era supărat pe politisti, pentru că primise în urmă cu câteva zile o amendă, purtãtorul de cuvânt a Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui a precizat că acesta nu fusese sanctionat contraventional, iar după incident a fost imobilizat de oamenii legii si transportat la Spitalul Judetean de Urgentă din Vaslui, iar ulterior a fost internat la sectia de Psihiatrie.

Potrivit vremeanoua.ro, bărbatul de 55 din ani este din Sauca si era cunoscut ca un om cumsecade, apreciat de localnici. De altfel, acesta a fost ani buni vânzător la magazinul din sat. În ultima vreme însă, din cauza problemelor cu alcoolul, necazurile s-au tinut lant de el. Sotia a decis sã se despartă de el si a fost nevoit să plece si să locuiască în casa părintească. De atunci si-a pierdut cumpătul. Localnicii spun că după ce bea câteva pahare, nu mai stie ce face. Asa a fost si în weekend, când bărbatul a vandalizat, pur si simplu, masina politiei. Acesta a făcut un circ monstru chiar în fata postului de politie.