Maşina prefectului de Olt, Mario de Mezzo, a luat foc în trafic

Autoturismul prefectului de Olt, Mario de Mezzo, a luat foc, vineri, în trafic în comuna Vlădila. La volan se afla Diana Creţu, şefa Cancelariei Prefectului.

29 sept. 2023, 14:19
Maşina prefectului de Olt, Mario de Mezzo, a luat foc în trafic

Autoturismul prefectului de Olt, Mario de Mezzo, a ars, în proporție de 90%, la intrarea în comuna Vlădila din judeţul Olt, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric. La faţa locului au intervenit pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, potrivit reporter24.ro.

„La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar femeia care se afla la volan în momentul izbucnirii incendiului, se afla în afara autoturismului, fără urme de traumă. Aceasta a fost asistată medical de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu. Diana Creţu este director al Cancelariei Prefectului.

Primele imagini de la accident din 2 Mai. Victimele lui Vlad Pascu se aflau în afara părții carosabile
Într-o intervenție la tv, Mario  de Mezzo nu a dorit să facă vreo speculație privind declanșare incendiului, acesta menținând varianta pompierilor.

Mario de Mezzo a fost numit prefectul județului Olt la începutul lunii august. Anterior, Mario-Lucian De Mezzo a deținut funcția de director al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor (ORDA).

Diana Cretu este vicepresedinte si purtator de cuvant PNL Sector 1. Din luna august, ea este noul director al Cancelariei Prefectului.

Filip Cristian, un tânăr influencer de pe TikTok, dat dispărut, după ce nu s-a mai întors acasă. Poliția Capitalei este în alertă: „Dacă îl vedeți, sunați la 112”UPDATE: Mesaj postat de influencer