Primele imagini de la accident din 2 Mai. Victimele lui Vlad Pascu se aflau în afara părții carosabile

Noi imagini de la accidentul produs de Vlad Pascu în luna august în localitatea 2 Mai. Tinerii loviți în plin cu mașina de șoferul drogat se aflau în afara părții carosabile în momentul accidentului. Imaginile deja se află la dosarul procurorilor.

29 sept. 2023, 13:28
Primele imagini de la accident din 2 Mai. Victimele lui Vlad Pascu se aflau în afara părții carosabile

Au apărut primele imagini cu accidentul mortal de la 2 Mai, din 19 august 2023. Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani din București, a lovit un grup de opt tineri. Doi dintre tinerii accidentați au murit. O înregistrare video publicată de avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă familia uneia dintre victime, pe site-ul indrumari-juridice.eu, arată că în momentul în care Vlad Pascu intră în grupul de tineri, aceștia se aflau în părții carosabile.

Citește și: Declaraţie înspăimântătoare a tatălui Robertei, fata ucisă la 2 Mai de Vlad Pascu: „E posibil să nu văd al doilea copil cum îşi face rostul în viaţă”

Accidentul a avut loc, în 19 august, pe DN 39, între localităţile Vama Veche și 2 Mai. Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes, a intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat pe loc Roberta, o tânără de 20 de ani, şi Sebi, un tânăr de 21 de ani. De asemenea, au fost răniţi doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani, şi o tânără de 20 de ani. Autorul accidentului era sub influenţa drogurilor.

Citește și: Noi detalii de ultimă oră despre procesul lui Vlad Pascu. Ce se va întâmpla cu beizadeaua care a ucis 2 tineri. Adrian Cuculis a făcut anunțul


Calendar 2024
Calendar 2024