Maşina unui comisar al Gărzii Financiare Botoşani a fost incendiată VIDEO

Maşina unui comisar de la Garda Financiara Botoşani a ars ca o torţă, marţi noapte, în parcare. Anchetatorii iau în calcul varianta unei incendieri intenţionate, mai ales că nu este primul astfel de incident. În ultimele luni, şapte maşini au fost incendiate. Proprietarii sunt toţi implicaţi într-un dosar de trafic de persoane.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 05:15
Maşina unui comisar al Gărzii Financiare Botoşani a fost incendiată VIDEO

Maşina în flăcări a fost observată de un vecin, care a sunat imediat la 112.

„La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta la partea din faţă a autoturismului, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la alte maşini din zonă. Incendiul a fost lichidat în mai puţin de 10 minute”, a declarat Dorina Lupu, de la ISU Botoşani.

Ca şi în cazul celorlate şase masini incendiate intenţionat în vara acestui an la Botoşani, focul a pornit din partea din faţă a maşinii, de la compartimentul motor. Maşinile incendiate aparţin unor persoane implicate într-un dosar de trafic de persoane. Una dintre ele este chiar a adjunctului DIICOT Botoşani. Poliţiştii au început o anchetă.

„O să facem expertiză şi o să vedem exact ce s-a întâmplat. Nu excludem nimic, nici posibilitatea unei mâini criminale. Totul este posibil”, a declarat Cătălin Corneanu de la IPJ Botoşani.

Incendierile intenţionate de maşini au început la Botoşani în luna mai şi au continuat în iunie. Justiţiarul, cum i se spune la Botoşani celui care a pus focul, a luat o pauză până acum. De fiecare dată, focul este pus cu atenţie, astfel încât maşina să nu explodeze şi focul să nu se extindă prea mult.