Maşini de colecţie, făcute scrum în câteva ore. Pagubele se ridică la zeci de mii de euro

Maşini de colecţie, făcute scrum. În doar câteva ore, trei autoturisme şi un tractor de zeci de mii de euro ce aparţineau unui colecţionar din Vrancea au fost complet distruse. Focul a izbucnit în curtea vecinului, dar s-a extins rapid. Pagubele se ridică la peste 50.000 de euro.

16 iul. 2014, 14:31

Nimic nu a mai putut fi salvat din curtea colecţionarului de maşini. Trei autoturisme americane şi un tractor, toate fabricate între 1930 şi 1960, s-au făcut scrum. Bărbatul le cumpărase cu gândul să le vândă la licitaţie, însă munca lui de recondiţionare a pieselor s-a dus în câteva ore. „Aici avem un ford din 36, care era original. Avea şi capecele originale, motor, bănci, tot, tot. Nu mai vorbim de materialele din garaj. Asta a fost un pontiac din 62. Domne pompierii mi-au evaluat undeva la 50.000 de euro paguba. E o muncă de ani şi ani de zile de căutari”, spune bărbatul păgubit.

Potrivit România TV, incendiul a pornit de la un scurtcircuit din casa vecinului şi s-a extins repede la garajele în care se aflau autoturismile. Proprietarul nu avea asigurare pentru maşinile de colecţie. Dacă va fi găsit vinovat de neglijenţă, vecinul acestuia ar putea plăti daunele produse.

Citeşte şi: PANICĂ în Slatina, din cauza unui incendiu. Flăcările au MISTUIT zeci de maşini casate VIDEO