Maşini incendiate în STIL MAFIOT în Bucureşti VIDEO

Trei autoturisme au luat foc, marţi noapte, pe o stradă din sectorul 5 din Capitală. Două dintre ele au fost distruse în totalitate de flăcări. Proprietarul maşinilor bănuieşte că ar fi vorba de o răzbunare.

RomaniaTV.net
20 mart. 2013, 06:51
Maşini incendiate în STIL MAFIOT în Bucureşti VIDEO

Martorii spun că în jurul orei 1.00 s-au auzit mai multe explozii. „Am auzit mai multe bubuituri şi am ieşit afară. Am văzut maşina în flăcări şi am ieşit să o sting cu apă. Cred că este vorba de o răzbunare. Poate au avut duşmani dinainte, că pe strada asta nu s-a întâmplat nicoadată aşa”, a spus un locatar.

Proprietarul maşinilor crede că a fost victima unei răzbunări. „A pus foc şi a plecat. Crede că focul a fost pus intenţionat. Mai mult ca sigur este vorba de o răzbunare. Pagubele se ridică undeva pe la 40.000-50.000„, a declarat proprietarul maşinii.

Pompierii au stins în scurt timp focul. „Am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la trei autoturisme. Am intervenit cu două autoturisme cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor pentru lichidarea incendiului”, a precizat Grigore Alexandru de la ISU Bucureşti.

În urma incendiului, două autoturisme au fost distruse în proporţie de peste 90%, iar o a treia maşină a fost avariată în mai mică măsură. Toate autoturismele erau asigurate.

Poliţiştii bucureşteni fac verificări în acest caz, urmând să stabilească, în urma cercetărilor făcute la faţa locului şi a raportului ISU, dacă incendiul a izbucnit accidental sau dacă a fost provocat.