Maşini rămase blocate pe drumuri. Viscolul dă bătăi de cap şoferilor, zeci de apeluri la ISU

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița a primit, în noaptea de marți spre miercuri, circa 20 de apeluri de la șoferi aflați în mașini care nu mai puteau înainta din cauza sulurilor de zăpadă, sau de la persoane care necesitau asistență medicală de urgență.

18 ian. 2017, 06:28
Maşini rămase blocate pe drumuri. Viscolul dă bătăi de cap şoferilor, zeci de apeluri la ISU

Plutonierul major Lăcrămioara Chirea, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița, a declarat, pentru AGERPRES, că toate cazurile au fost rezolvate în timp util și la această oră nu mai sunt probleme.

„Am avut mașini care nu mai puteau înainta pe drumurile județene din cauza sulurilor de zăpadă aduse de vânt de pe câmp. Au intervenit cei de la Drumuri Județene și au rezolvat problemele. De asemenea, în comuna Iazu am avut o gravidă care a solicitat Ambulanța și a fost preluată de acolo de o autosanitară și dusă la spital în siguranță. Tot în acea zonă, între Iazu și Smirna am avut o ambulanță privată, care transporta trei dializați și care a fost scoasă cu utilajele după ce nu a mai reușit să înainteze din cauza sulurilor de zăpadă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița.

În județul Ialomița se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene.

Autostrada A2 este închisă. De asemenea, sunt închise DN3A Fetești — limita cu județul Călărași, DN2C Slobozia — limita cu județul Buzău, la Tovărășia și DN21A Țăndărei — limita cu Brăila la intersecția cu DN 21.

Citeşte şi: Autostrada Soarelui, închisă din cauza viscolului. Probleme sunt şi pe 13 drumuri naţionale şi 35 drumuri judeţene UPDATE