Autovehicule destinate transportului de elevi, verificate de Poliţie. Un şofer a fost prins beat

Publicat: Joi, 06 Iunie 2013 15:55 // Actualizat: Joi, 06 Iunie 2013 15:55 // Sursa: RTV.net

Poliţiştii au aplicat, miercuri, la nivel naţional, în cadrul unor controale vizând autovehicule destinate transportului de elevi, peste 300 de sancţiuni contravenţionale, dintre care aproape 100 pentru nefolosirea centurii de siguranţă.

Foto: observatordebacau.ro

Poliţia Română precizează că în urma verificării a 1.399 de autovehicule care efectuau transport de elevi au fost aplicate 327 de sancţiuni contravenţionale, dintre care una pentru conducerea autovehiculului sub influenţa alcoolului, 97 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 24 pentru folosirea în mod nelegal a telefonului mobil, trei pentru lipsa valabilităţii inspecţiei tehnice periodice, 34 pentru defecţiuni tehnice şi 168 pentru alte fapte sancţionate de legislaţia rutieră.

De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce şi au fost retrase 18 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au desfăşurat miercuri, la nivel naţional, acţiuni pentru reducerea numărului accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele special destinate transportului de elevi şi au verificat totodată respectarea destinaţiei exclusive a acestor vehicule.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 iul 12:23
...de elevi, peste 300 de sancţiuni contravenţionale, dintre care aproape 100 pentru nefolosirea centurii de siguranţă. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H