Maşinile de colecţie ale celebrităţilor, scoase la licitaţie. Printre ele şi maşina lui Schumacher

Premieră în România. Maşinile de colecţie ale celebităţilor vor fi scoase la licitaţie într-o prezentare la Mamaia. Pasionaţii cu dare de mână vor putea pleca, duminică, cu BMW-ul Regelui Mihai I, monopostul Ferrari al lui Michael Schumacher sau Jeep-ul din MASH.

RomaniaTV.net
22 aug. 2012, 10:21

Cei mai pasionaţi dintre colecţionarii de automobile şi alte nume sonore ale vieţii publice româneşti vor testa, în seara de 23 august, începând cu ora 18.00, unele dintre cele mai dorite maşini de colecţie, 21 de loturi cu istorie.

Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc vineri, 24 august, ora 18.00, şi va continua cu Noaptea Albă a Maşinilor de Colecţie, un eveniment deschis publicului amator până la ora 02.00 noaptea. Expoziţia va putea fi vizitată şi a doua zi, sâmbătă, între orele 18.00 – 24.00.

VIP-urile revin, dumincă, în Mamaia, pentru momentul final al celui mai viril eveniment al verii, Licitaţia de Maşini de Colecţie. Cristian Ţopescu, Raluca Lăzăruţ şi Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’) vor fi co-prezentatorii BMW-ului regelui, a Jeepului Willis, a mult râvnitului monopost Ferrari, a automobilului Lincoln şi a altor maşini clasice de excepţie, scrie Agerpres.

Limuzina oficială a regelui Mihai va fi scoasă la vânzare, în cadrul primei licitaţii de maşini de colecţie din România. Autoturismul a fost extrem de apreciat de către Majestatea-Sa, motiv pentru care a fost des folosit la călătorii în ţară şi străinătate. Maşina, un BMW 760, este în perfectă stare, atinge viteza de 250 de km pe oră, este prevăzută cu sisteme de siguranţă şi confort, sistem de navigaţie, televizor şi frigider.

Preţul de pornire este de 12 mii de euro. Alături de limuzina regelui vor fi scoase la licitaţie şi maşina de curse a lui Michael Schumacher, un Ferrari F399 care a participat la mondialele din 1999, dar şi Autoturismul Lincoln Continental al lui Don Vito Corleone din filmul Naşul.