Maşinile OFICIALE sunt tot mai des CLONATE. Legea nu prevede restricţii VIDEO

Maşinile "clonate" aparţin unor oameni care nu au nicio treabă cu instituţiile oficiale, dar multe poartă şi însemne aproape identice cu cele de poliţie sau ambulanţă, provocând confuzie în trafic. Legea nu interzice modificarea vehiculelor.

RomaniaTV.net
05 apr. 2014, 17:20
Maşinile OFICIALE sunt tot mai des CLONATE. Legea nu prevede restricţii VIDEO

Poliţiştilor din Argeş nu le-a venit să creadă când au văzut în trafic o maşină care arăta aproape la fel ca a lor. Maşina avea şi girofar, şi semăna cu cele care însoţesc transporturi de dimensiuni mari.

Când poliţiştii i-au cerut şoferului autorizaţie pentru modificările aduse maşinii, acesta s-a scuzat , săpunându-i că este „nou pe maşină”.

Din păcate, legea nu are multe mijloace eficiente de a-i pedepsi pe şoferii care nu respectă toate aceste reguli, iar în cauză, şoferul care nu avea autorizaţia la el i se poate reproşa doar că nu avea actele respective când a plecat în cursă.

Cazul din Argeş nu este unul singular şi ca acesta, sunt din ce în ce mai multe, potrivit România TV.

La prima vedere o altă maşină găsită în trafic arată ca o ambulanţă. În realitate este doar o dubă plină cu piese pentru instalaţii hidraulice. Modificarea autoturismelor nu este însă ilegală, spun autorităţile. Propretarii maşinilor au nevoie doar de o autorizaţie.