Massa, ultimele detalii despre starea lui Schumacher

Pilotul de Formula 1, Felipe Massa, speră la o revenire miraculoasă a prietenului său, Michael Schumacher. Massa a fost și el în comă indusă în 2009 după un accident la Budapesta și povestește într-un interviu pentru Bild ce simptome a avut în momentul în care s-a trezit din starea indusă.

16 mart. 2014, 09:34
Massa, ultimele detalii despre starea lui Schumacher

“Mă simțeam tare amețit, pur și simplu eram drogat. Am avut un somn foarte adînc, în primele zile după ce m-am trezit nu știam absolut nimic. Totul era șters în mintea mea. Mi s-a spus că am un copil de 4 ani și nu-mi venea să cred. Copilul meu și acum consideră că sportul practicat de mine este unul extrem de periculos”, a spus Massa pentru cotidianul german, scrie fanatik.ro.

Michael Schumacher se află internat de 80 de zile la clinica din Grenoble, iar familia sa a dat miercuri un comunicat în care şi-a exprimat convingerea că el se va trezi din comă şi va reveni la viaţă. „Avem încredere că Michael se va trezi. Au fost câteva mici semnale încurajatoare, dar trebuie să avem răbdare„, se arată într-un comunicat al purtătorului de cuvânt al familiei lui Schumcher, Sabine Kehm.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER stârneşte controverse în Germania. Fanii sunt divizaţi

„Era clar de la început că această luptă va fi lungă şi dificilă, însă avem încredere în echipa medicală. Durata nu contează pentru noi. Facem eforturi să-i transmitem lui Michael toată energia pe care o avem. Credem cu tărie că aceasta îl va ajuta pe Michael şi că el va câştiga această luptă”, se mai arată în comunicat. Sabine Kehm a explicat că familia a luat decizia de a da acest comunicat în perspectiva reluării Campionatului Mondial de Formula 1, în acest weekend, în Australia.

Citeşte şi BLESTEM: Pilotul înlocuit de Schumacher la Ferrari a făcut accident de schi

Michael Schumacher a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul, aflat în faza de revenire progresivă din comă, la spitalul din Grenoble, a fost operat până acum de două ori la cap.

Citeşte şi Cum arată Michael Schumacher după două luni de COMĂ! Familia lui e ÎNGROZITĂ