MICHAEL SCHUMACHER stârneşte controverse în Germania. Fanii sunt divizaţi

MICHAEL SCHUMACHER constituie obiectul unei polemici în Germania, privitor la folosirea imaginii sale în scopuri publicitare, în condiţiile stării grave de sănătate a campionului german, aflat în comă de aproape două luni şi jumătate.

03 mart. 2014, 14:57

Marca Rosbacher (apă minerală) este vehement criticată pentru că se foloseşte în continuare de imaginea lui Michael Schumacher în scopuri publicitare.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, batjocorit de o revistă germană: PRIVIŢI-L cum arată după accident FOTO

Fanii campionului de Formula 1, dar şi simpatizanţi obişnuiţi ai campionului german au fost consternaţi să vadă în paginile unei reviste fotografia unui Schumi zâmbind şi radiind de sănătate, în condiţiile în care acesta zace în inconştienţă pe patul unui spital din Grenoble.

Imediat după accident am anulat toate sporturile programate la radio şi televiziune şi am retras reclamele de pe panourile stradale de afişaj. Din păcate nu am putut retrage sau ănlocui toate reclamele la timp„, se apără şefiii societăţii HassiaWaters, proprietara Rosbacher.

Citeşte şi Michael Schumacher, în stare critică: New York Times prezintă ultimele noutăţi din spital

Cu o minge în braţe, Michael Schumacher este simbol al beneficiilor pe care le aducea această apă minerală, fanii fiind revoltaţi de această fotografie şi exprimându-şi furia pe reţelele  de socializare.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, tot în comă. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al managerului său