MASTERCHEF 2014: „Astia nici măcar copii nu sunt, sunt „alien”

MASTERCHEF 2014: Niste copii i-au zapacit complet pe chefi. Cei trei jurati i-au privit plini de admiratie cand au vazut ce gatesc

RomaniaTV.net
22 apr. 2014, 20:19
MASTERCHEF 2014: „Astia nici măcar copii nu sunt, sunt „alien”

MASTERCHEF 2014: Pasiunea pentru gatit nu are varsta si asta s-a vazut marti seara in platoul „MasterChef”. Daca in sezoanele trecute concurentii au gatit, la unele probe, pentru copii, de data aceasta copiii sunt cei care le-au dat de lucru celor aflati in competitie.

In bucataria „MasterChef” a intrat un grup de copii pasionati de gatit, care au aratat cat de priceputi sunt in arta culinara: acestia au gatit, sub privirile pline de admiratie ale celor trei jurati, preparate deloc usoare, dar pregatite cu multa pasiune.

MASTERCHEF: Cei opt pusti care au intrat in bucatarie au gatitul in sange, unii dintre ei s-au apucat de gatit chiar de la 4 ani si demonstreaza ca arta culinara si curajul in fata oalelor si condimentelor nu au limite.  

“Astia nici macar copii nu sunt, sunt “alien”. Bravo!”, e de parere chef Scarlatescu, uimit de talentul si priceperea micutilor. “Mi-a placut atitudinea lor, vorbeau frumos despre mancare si cu elemente profesionale in vocabularul lor. Farfuriile pe care le-au gatit copiii mi s-au parut senzationale”, a spus si chef Dumitrescu, vadit impresionat. “La varsta lor, sa faci un preparat cap-coada, sa-l mai si aranjezi frumos in farfurie… E bine, in bucatarie, viitorul il avem asigurat”, a adaugat s ichef Bontea. 

MASTERCHEF 2014: În urmă cu o săptămână, juratii i-au ales in sfarsit pe cei 22 de concurenti care au intrat in bucataria show-ului si in cel mai dur cantonament culinar. Vrajiti de locul in care cele mai spectaculoase platinguri pot lua nastere, concurentii au pasit cu bucurie, dar si strangere de inima in bucataria in care se vor da de acum cele mai crunte batalii, condimentate de dorinta fiecaruia de a ajunge „MasterChef”.

Asa se face ca cei 22 alesi de catre jurati sunt:
Alexandra Shine,
Gabriel Apostol,
Mayla Bucci,
Irina Bucsa,
Sorana Bustea,
Rares Calota,
Adrian Cepoi,
Ramon Chicireanu,
Tatiana Danilescu,
Maria Dinu,
Ovidiu Drugan,
Bobby – Bogdan Farcas,
Traian Gaman,
Anni – Anjani Jaiswal Kumar,
Raluca Negru,
Alexandru Nita,
Adriana Obrocaru,
Baz – Petrou Vasilios,
Jesica Zamfir,
Gabriela Simion,
Cristian Sorop,
Felicia Tuca.