MASTERCHEF 2014. Fosta soţie a lui Jorge i-a făcut pe chefi să mănânce tot din farfurie. Uite ce a gătit

MASTERCHEF 2014. Alina Laufer, fosta soţie a lui Jorge, i-a lăsat fără cuvinte pe cei trei Chefi. Blondina se mândreşte cu o siluetă de vis, dar şi cu talentul pentru gastronomie, iar acest lucru i-a făcut pe Chefi să îi guste preparatul şi să îşi dorescă să îl termine pe tot.

29 sept. 2014, 19:00
MASTERCHEF 2014. Fosta soţie a lui Jorge i-a făcut pe chefi să mănânce tot din farfurie. Uite ce a gătit

MASTERCHEF 2014. Chiar daca a trecut prin momente dificile in viata ei, dupa divortul de Jorge, Alina s-a recasatorit, isi creste fetita cum stie mai bine si se descrie ca un element indispensabil pentru familia ei, lucru care nu inseamna decat ca se ocupa extrem de mult de cei dragi.

A marturisit ca a invatat sa gateasca de mica, ca nici nu mai tine minte de cand nu i-a mai gatit mama ei, iar bucataria pentru ea este o pasiune veche.

CITEŞTE ŞI MASTERCHEF 2014: Cel mai emoţionant moment. Juraţii abia şi-au stăpânit lacrimile

Shaorma israeliana a reusit sa ii impresioneze pe Chefi, sa ii faca sa afirme ca este extraordinar de buna si sa isi doreasca sa manance preparatul, nu doar sa il guste pentru a da un verdict, potrivit masterchef.ro. Un preparat pe care il intalnesti la orice colt de strada, dar mult mai bun si mai gustos, i-a adus Alinei Laufer sortul mult-ravnit.