MASTERCHEF 2014. Surpriza care a dat peste cap tot concursul

MASTERCHEF 2014. Lambrino si Ciprian, eliminaţi anterior, si-au recastigat un loc in finala Masterchef.

10 dec. 2014, 10:09
MASTERCHEF 2014. Surpriza care a dat peste cap tot concursul

MASTERCHEF 2014. Nimeni n-a mai fost eliminat si, mai mult, numarul concurentilor, in loc sa se micsoreze, s-a marit! Din SASE au devenit OPT, pentru ca in competitie au reintrat fosti concurenti eliminati in editiile trecute. Asta a semanat temeri printre cei care se lupta pentru trofeul Masterchef, si marele premiu de 50 de mii de euro.

La proba cutiei misterelor, concurentii Masterchef se pot astepta la orice. De data aceasta, din ea au iesit patru fosti concurenti, eliminati in editiile trecute. Sefii i-au rechemat pe Lambrino, Ciprian, Mirabela si Silviu.

„Unii dintre ei s-au gandit ca daca ne-au adus pe noi patru, locul lor e nesigur”, a afirmat Silviu.
Si asa si stau lucrurile, pentru ca doi din ei au primit un loc in Masterchef. Asta dupa o proba in care au facut o paine, dar si un preparat pe langa.

MASTERCHEF 2014. Silviu si Mirabela au pierdut ratat prilejul. In schimb, Lambrino si Ciprian au devenit adversari de temut, dupa ce si-au recastigat un loc in Masterchef.

La urmatoarea proba – numita „Sunt roman” – concurentii au pragatit un fel de mancare traditionala romaneasca. Provocarea insa a fost sa-i aduca un suflu nou, in stilul Masterchef.
La cea de-a treia proba, concurentii au dat ochi cu cei mai sinceri critici culinari: 150 de copii aflati la atelierul de creatie din comuna Urlati.
Echipa rosie a castigat proba si de data aceasta n-a mai existat niciun un test sub presiune, care sa sanctioneze greselile facute de concurenti. Lunea viitoare, la PRO TV, concurentii Masterchef – de data aceasta mai multi la numar- vor fi supusi unor noi provocari.

MASTERCHEF 2014 ONLINE VIDEO LIVE MASTERCHEF 2014  In editia de astazi, lupta din bucataria MasterChef ia o intorsatura unica in istoria show-ului din Romania! O bucatarie, sase concurenti, 50.000 de euro sunt cifrele care descriu in acest moment competitia pentru titlul MasterChef. Emotiile sunt din ce in ce mai mari, iar concurentii din ce in ce mai aprigi si hotarati in probele concepute de cei trei chefi!

MASTERCHEF 2014 ONLINE VIDEO LIVE MASTERCHEF 2014  Editia de marti va debuta cu o noua proba Cutia misterelor. O cutie cu totul si cu totul speciala, cu patru ingrediente unice care nu au mai fost folosite pana in prezent in editiile MasterChef! Cei sase concurenti ramasi in lupta pentru marele premiu vor fi uimiti de ingredientele unice, dar totodata atat de cunoscute. In urma probei, niciunul din concurenti nu va fi eliminat.

MASTERCHEF 2014 ONLINE VIDEO LIVE MASTERCHEF 2014  Concursul a continuat cu o proba pe echipe in care concurentii au extras bilete pentru a afla echipa pe care o vor forma. Proba intitulata SUNT ROMAN va provoca concurentii sa prepare un tip de mancare romanesc, sub o interpretare inedita marca MasterChef. Echipa castigatoare va avea un avantaj extrem de important pentru proba urmatoare: fiecare din cei doi membrii va fi capitan de echipa.

MASTERCHEF 2014 ONLINE VIDEO LIVE MASTERCHEF 2014  Ultima proba a editiei va continua in deplasare, la Conacul Bellu, unde echipa rosie si cea albastra vor gati pentru zeci de copii talentati. Afla ce echipa va castiga proba cu cei mai sinceri critici culinari, marti de la 20:30, numai la PRO TV!

MASTERCHEF 2014 ONLINE VIDEO LIVE MASTERCHEF 2014  Urmareste in fiecare saptamana MasterChef, competitia culinara in care doar cei mai talentati fac fata probelor de foc la care sunt supusi AICI>>>.

MASTERCHEF 9 DECEMBRIE 2014 – Cel mai vizionat show culinar, a revenit in aceasta toamna cu un nou sezon, plin de surprize, gata sa puna pe jar chiar si cele mai alese gusturi. Iar juriul format din CHEFII Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă (FOA) își va aduce din plin contribuția la cel mai exploziv show culinar.

MASTERCHEF 2014 ONLINE VIDEO LIVE MASTERCHEF 2014 – Cine sunt noii jurați de la MasterChef 2014: Patrizia Paglieri, Adrian Hadean și Florin Scripca – JURIU MASTERCHEF 2014 Show-ul are din sezonul 2014 un nou juriu, după ce foștii masterchefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Sărlătescu, au părăsit trustul Pro pentru o emisiune la Antena 1. Astfel, noii jurați sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

MASTERCHEF 2014 ONLINE VIDEO LIVE Patrizia Paglieri . JURIU MASTERCHEF 2014Patrizia Paglieri – JURIU MASTERCHEF 2014: Patrizia Paglieri, de origine italiana, din San Remo, este supranumita si Liza Minnelli, datorita asemanarii cu faimoasa diva. Cu o personalitate carismatica si plina de viata, Patrizia este insa dura in bucatarie, ridicand foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns in Romȃnia in anul 1999, impreuna cu parintii, cand au fondat primul restaurant de familie in Buftea. Acum, declara ca in Romania se simte acasa, iar in Italia calatoreste doar o data pe an.

MASTERCHEF 2014 ONLINE VIDEO LIVE Adrian Hadean – juriu Masterchef 2014 Adrian Hadean – juriu Masterchef 2014: Adrian Hadean lucreaza de peste 15 ani in arta culinara si a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale si nationale. In 2003 publica prima sa carte gastronomica, “Sare si piper”, iar din 2004 incepe mai multe stagii de pregatire profesionala in bucatarii din Europa (Spania, Franta, Germania) si din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). In 2011, a propus si implementat programul de responsabilitate sociala “Farfurii curate”, care promoveaza alimentatia sanatoasa in gradinitele din Cluj-Napoca.

MASTERCHEF 2014 ONLINE VIDEO LIVE Florin Scripca juriu Masterchef 2014 Florin Scripca juriu Masterchef 2014: Florin Scripca face parte din celebra echipa Flavours si, in prezent, coordoneaza bucatariile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucuresti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresioneaza prin dedicare si seriozitate, dar si prin carisma si simt al umorului. In ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfectionare in Marea Britanie, la Londra, in Oxfordshire, in cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” si in Exeter, la ferma bio de carne “Pipers Farm”, si in Franta, la “Cantine du Faubourg” din Paris.