MasterChef 2017: Câte kilograme de alimente s-au consumat pe durata show-ului

MasterChef 2017 începe pe 13 februarie. Pentru realizarea preparatelor din timpul concursului s-au consumat cantități impresionante de alimente.

RomaniaTV.net
08 feb. 2017, 14:11
MasterChef 2017: Câte kilograme de alimente s-au consumat pe durata show-ului

Noul sezon al emisiunii „Masterchef” revine pe micile ecrane într-un format de excepţie, gata să ţină în suspans telespectatorii.

Ca şi în sezoanele precedente, gazda emisunii va fi Răzvan Fodor. Juriul va fi compus din Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu.

Pentru realizarea acestui nou sezon, echipa de producție a fost formată din peste 100 de profesioniști, care au străbătut mii de kilometri prin țară și au pus la cale probe inedite, scriu cei de la Libertatea.ro.

Pe întreaga perioadă de filmare au fost folosite 3.000 kilograme de carne și produse din carne, 1.000 kilograme de pește și fructe de mare, 10.000 kilograme legume și fructe, 800 kilograme de brânzeturi și lactate, dar și 3.000 kilograme de produse coloniale (orez, făină, zahăr, paste făinoase, ulei, oțet, condimente și arome). Cămara MasterChef a găzduit ingrediente, condimente și arome specifice tuturor zonelor culinare ale lumii, pentru a le oferi concurenților oportunitatea de a pune în practică cele mai creative idei.

Citeşte şi  Şase tehnici franţuzeşti pe care ar trebui să le utilizezi în bucătărie