MASTERCHEF 2017. Lacrimi de disperare în prima ediţie a noului sezon: Simt că mi se prăbuşeşte Universul la picioare

MASTERCHEF 2017. Prima ediţie a noului sezon Masterchef a debutat în forţă! Flavius, un clujean de 29 de ani, a izbucnit în lacrimi, iar ce a urmat după ce a ieşit din emisie l-a lăsat fără cuvinte.

13 feb. 2017, 19:44
MASTERCHEF 2017. Lacrimi de disperare în prima ediţie a noului sezon: Simt că mi se prăbuşeşte Universul la picioare

MASTERCHEF 2017. Luni, 13 februarie, de la 20:30, Chef Samuel Le Torriellec, Chef Razvan Exarhu si Liviu Popescu au dat startul celui mai indraznet sezon MasterChef.

Noul sezon al competiţiei culinare „Masterchef” a debutat în forţă, stând sub semnul emoţiilor! Flavius, un clujean de 29 de ani, a fost copleşit de emoţii când a ajuns în faţa masterchefilor şi aceştia i-au analizat atent farfuria.

La un moment dat, tânărul nu a mai putut să-şi stăpânească emoţiile când a realizat că nu are o farfurie perfectă şi a izbucnit în lacrimi. Când a aflat că a pierdut în faţa competitorului său, Flavius s-a întors dezamăgit alături de prieteni.

„Sunt mai emotiv la fazele astea care sunt şi pe care le consider mai importante în viaţă. M-a dezamăgit piureul de morcovi şi sfecla şi raţa. Nu furios, ci emoţionat. Cred că e cel mai mare lucru pe care l-am făcut până la 29 de ani, poate puteam face mai mult, poate nu. Simt că mi se prăbuşeşte Universul la picioare. Nu pot să cred că mi se întâmplă asta”, le-a spus Flavius masterchefilor, potrivit cancan.ro.

Masterchefii au reanalizat însă decizia şi au ieşit după el şi i-au spus că au decis să-i mai acorde o şansă, aşa că i-au dat şorţul care simbolizează trecerea mai departe în competiţie: „Nu-mi vine să cred că mie mi se întâmplă aşa ceva. E un moment în viaţă în care simt că primesc ceva şi eu nu dau”.

Competitia gusturilor aduce probe noi, spectaculoase si inedite, iar cei ce isi doresc sa obtina cel mai ravnit sort din Romania, sa impresioneze juratii si sa intre direct in bucataria MasterChef vor avea de trecut prin emotiile unui duel la bancurile de lucru, sub atenta supraveghere a celor trei profesionisti: Chef Samuel Le Torriellec, Chef Razvan Exarhu si Liviu Popescu.

MasterChef 2017.  Dintre miile de pasionati care s-au prezentat la preselectiile MasterChef, doar cativa zeci de concurenti au fost selectati pentru a se prezenta in fata juratilor. Printre cei selectionati se afla arhitecti, medici stomatologi, insotitori de zbor, vopsitori auto, soferi sau antreprenori veniti din toata tara si din strainatate, insa avand cu totii in comun pasiunea pentru gatit.

Nu va lipsi nici umorul, iar momentele amuzante isi vor face loc printre emotiile si tensiunea resimtite de concurenti. Telespectatorii vor vedea luni, de la 20:30, cum se vor descurca concurentii in fata juratilor, care sunt cei ce vor reusi sa intre direct in bucataria MasterChef, dar si de ce se emotioneaza pana la lacrimi cativa dintre ei.