MASTERCHEF 3 DECEMBRIE: Dacii şi romanii stau la masa Masterchef

MASTERCHEF 3 DECEMBRIE: Concurenţii "MasterChef" gătesc bucate inspirate din tradiţia Romei Antice, în cel mai nou episod al emisiunii culinare de la Pro TV. Celelalte probe supun la încercare munca în echipă şi capacitatea de a gestiona aşezarea în farfurie a unor preparate gătite în prealabil. Rămâneţi pe adevarul.ro pentru cele mai importante momente ale emisiunii.

02 dec. 2014, 15:17
MASTERCHEF 3 DECEMBRIE: Dacii şi romanii stau la masa Masterchef

MASTERCHEF 3 DECEMBRIE: În cea mai nouă ediţie a emisiunii culinare „MasterChef”, concurenţii lucrează în perechi, dar nu gătesc împreună. Unde-s doi, responsabilitatea creşte. Echipele vor fi formate dintr-un „profesor” şi dintr-un „ucenic”, fiecare cu cu un scop precis: unul va fi creierul operaţiei, iar celălalt mâinile. Dacă unul greşeşte, ambii vor plăti. „Dacă nu mă ascultă, să vezi ce bum-bum iese”, a avertizat Sisserman.

În proba specială a serii, călătoria în timp e posibilă, iar participanţii ajung în fosta capitală a Daciei preromane, Sarmizegetusa. Aici, cei trei chefi au pregătit două meniuri inspirate din bucătăria Romei Antice, totul pentru a mulţumi oştenii daci şi romani veniţi flămânzi de pe câmpul de luptă. „Sunt nişte condimente ciudate, ceva ce nu am mai auzit”, s-a arătat descurajat Tudor.

La proba sub presiune, concurenţii găsesc la bancurile de lucru trei preparate deja gătite. În cel mai scurt timp, aceştia primesc sarcina de a le aranja în cel mai frumos şi profesionist mod înainte de a fi prezentate în faţa celor trei chefi, Patrizia Paglieri, FOA şi Adrian Hădean.

Cine va fi eliminat la testul sub presiune şi cine va reuşi să readucă pe masă bucate tradiţionale din era dacică, telespectatorii pot vedea în această seara.