MasterChef. Concurenţii au avut un şoc când au văzut igredientele de sub cutia misterelor

MasterChef, MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2014. Prima proba de luni seara la MasterChef i-a pus pe concurenti fata in fata cu o adevarata provocare. Aspirantii la marele premiu si-au folosit creativitatea pentru a transforma ingrediente banale in preparate demne de MasterChef.

RomaniaTV.net
20 oct. 2014, 19:40
MasterChef. Concurenţii au avut un şoc când au văzut igredientele de sub cutia misterelor

MasterChef, MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2014. Participantii de la MasterChef au avut la dispozitie 45 de minute sa-si foloseasca imaginatia la cutia misterelor si sa-i impresioneze pe chefi cu talentul de a transforma ingrediente banale in preparate gustoase, demne de MasterChef.

Proba le-a pus mari probleme concurentilor, care au gatit preparate asemanatoare: supe, piureuri, rulade si omlete. Potrivit masterchef.protv.ro, trei concurenti s-au facut remarcati in fata chefilor: Rasty, Odette si Greta, iar Odette a fost declarata castigatoare. Concurenta a primit imunitate si nu a gatit la a doua proba, dar a ales modalitatea de preparare prin care au gatit colegii sai: posarea. VEZI VIDEO AICI

Vezi şi: MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2014: Testul sub presiune

MASTERCHEF 20 OCTOMBRIE 2014. Dintre toate preparatele, chefii vor gusta doar trei, insa doar unul va putea iesi castigator si astfel va obtine imunitate pentru urmatoarea proba care va aduce noi surprize, deoarece pe langa sarcinile trasate de castigatorul Cutiei misterelor, Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean vor adauga si ei noi cerinte care ii vor pune in dificultate pe concurenti. Sase dintre cele mai slabe farfurii vor intra la testul sub presiune, iar cei care nu vor face fata, vor intra la un ultim test care va decide de aceasta data cine va parasi competitia.

Ultima proba ii va pune in dificultate pe concurentii care nu i-au convins pe chefi cu preparatele anterioare si vor fi nevoiti sa gateasca folosind ingredientele testului sub presiune. Talentul si inspiratia acestora vor fi aspru judecate de catre chefi, care vor alege cine merita sa ramana si cine va pleca acasa.

In fiecare saptamana, MasterChef vine cu portie dubla de competitie culinara, unde doar cei mai buni rezista probelor de foc la care sunt supusi si reusesc sa atinga standardele impuse de cei trei chefi.