Masterchef. Judecătorul bătăuş din Argeş, TUPEU INCREDIBIL în faţa celor trei juraţi: Vă învăţ să gătiţi VIDEO

Masterchef. Judecătorul bătăuş din Argeş s-a reprofilat. După ce a demonstrat cât de bine dă cu pumnii, magistratul Gabriel Aposol vrea să arate că se pricepe şi la bucătărie. El s-a înscris la Masterchef şi a reuşit să treacă de preselecţii, după ce a venit cu o reţetă inedită de paste.

02 apr. 2014, 06:57

„Judec borfaşi, judec infractori, pleava societăţii şi îi bag la puşcărie. Sunt judecător deşi poate faţa nu mă ajută, mi-au mai spus şi alţii. Vă învăţ să gătiţi! Aveţi şi dumneavoastră de învăţat de la mine!”, astfel şi-a făcut intrarea judecătorul în platoul emisiunii Masterchef.

Întrebat dacă este nervos, judecătorul a spus că nu este, însă a mărturist că este mai energic. Mie majoritatea oamenilor îmi vorbesc ciudat. Toată mizeria societăţii pe acolo trece (tribunal), iar pentru mine gătitul este o refulare. Sunt mai energic, care e problema?”

După ce a impresionat juriul cu pastele gătite, magistratul Gabriel Apostol a trecut în etapa următoare cu doi de DA.

„Am fost un copil problemă şi încă mai sunt un copil problemă. Până acum televiziunile au ţinut să arate cât de nenorocit este judecătorul Gabriel Apostol. Acum vreau să se vadă că Gabriel Apostol este capabil să facă şi ceva bun. Eu am un principiu în viaţa asta: nimeni şi nimic nu mă poate opri. Dacă alţii au putut să reuşescă, pot şi eu”, a mărturist judecătorul bătăuş înainte de a intra în platou.

Vezi şi: MASTERCHEF 2014: Concurentul care a cucerit juriul cu un preparat delicios

Judecătorul Gabriel Apostol a devenit celebru după ce a fost implicat într-un scandal care s-a lasat cu bătaie, pe 14 octombrie, anul trecut. În urma acestui incident, agenţii de poliţie au făcut plângere împotriva judecătorului, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi sfidarea organelor judiciare.

La mai puţin de o lună de la scandal, magistratul a recidivat. S-a certat cu angajaţii unui magazin de materiale de costrucţii din Piteşti. După scandal, a urcat în maşină, a demarat în trombă şi l-a luat pe capotă pe unul dintre agenţii de pază.

„Am fost solicitaţi prin intermediul dispeceratului să ne deplasăm la obiectiv deoarece o persoană recalcitrantă a făcut scandal în obiectiv”, a declarat Cosmin Turcu, şef de dispozitiv la firma de intervenţie

Şi soţia judecătorului agresiv este o victimă a sa. Femeia, magistrat şi ea, a fost bătută atât de tare încât a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ea a depus o plângere împotriva soţului.

Citeşte şi: Magistratul agresiv din Argeş a făcut o nouă victimă. Şi-a băgat soţia în spital