MASTERCHEF SEZON NOU. EI sunt cei trei bucătari care le vor face zile amare concureţilor la PROTV

"MasterChef" va reveni din toamnă la PRO TV, cu un nou juriu. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt istorie. Noii producători ai formatului, Monica Senchiu şi Marius Toader, sunt în aceste zile în tratative cu alți bucătari de renume care să-i înlocuiască pe cei trei.

25 iun. 2014, 08:58

MASTERCHEF 2015: „Se păstrează cam aceleași tipologii. Unul să fie dur, unul glumeț și altul tinerel”, a povestit o sursă din cadrul echipei de filmări, scrie click.ro. Favoriți în acest moment sunt Cezar Munteanu, Henrik Sebok și Dragoș Bercea. Cezar Munteanu are 40 de ani și este obișnuit să gătească pentru străini.

Citeşte şi E oficial! Masterchef continuă la Pro TV cu alţi juraţi

Cezar Munteanu a lucrat mult în străinătate, pentru ambasade

A lucrat pentru ambasadele României din Italia și din America, dar și în misiunile ONU de la Viena. Henrik Sebok este de origine canadian și este fostul șef al lui Cătălin Scărlătescu, de pe vremea când acesta lucra în restaurantul unui celebru hotel din Capitală. Henrik a mai colaborat cu „MasterChef”, dar numai în calitate de invitat.

Citeşte şi CASTIGATOR MASTERCHEF 2014: Jesica Zamfir şi-a găsit deja un super job

Henrik Sebok e canadian, dar lucrează de ani buni în România

„Este singurul foarte exigent la negocieri și îi ține ca pe ace pe producători. Nu a semnat momentan, se pare din cauza onorariului pe care-l pretinde și care este foarte mare”, a spus o altă sursă prezentă la filmările pentru noul sezon.