MASTERCHEF: Un concurent i-a dat pe spate pe juraţi: „Tu eşti un exemplu pentru toţi” VIDEO

MASTERCHEF. În patru sezoane de "MasterChef", un lucru a devenit clar: gastronomia nu e pentru toată lumea şi nu e suficient să înveţi reţetele pentru a şti cum să combini gusturile într-un mod surprinzător. Un concurent a reuşit însă să îi dea pe spate pe cei trei juraţi.

22 sept. 2014, 18:35

MASTERCHEFMarius Marin, de meserie electrician auto, a avut o viaţă extrem de dură şi grea. La 12 ani, acesta a ajuns la orfelinat, unde a învăţat să gătească ajutându-le pe bucătăresele de la cantină. După ceva timp, tânărul a ajuns să doarmă în pădure sau pe străzi, iar ziua să lucreze în construcţii şi la reparat maşini.

Acum, bărbatul de 33 de ani are grijă de o bătrână pe care a ajuns să o considere mama sa. Concurentul a spus că a dorit să participe la emisiunea MasterChef pentru a încerca să îşi repare greşelile din trecut.

Citeşte şi MASTERCHEF. Patrizia, ENERVATĂ de un concurent. „Doar un IDIOT ar spune AŞA CEVA!” VIDEO

Bărbatul a preparat un medalionul din piept de pui cu mozarella, felii de mere la capac, nuca şi susan şi a reuşit să îi lase cu gura căscată pe juraţi. Concurentul a primit şorţul.

Tu eşti un exemplu pentru toţi cei care cred că omul nu-şi poate face soarta singur. Din partea mea ai un da„, a spus chef Patrizia.

Pentru un om care nu de mult dormea prin pădure, ai evoluat mult. Îţi doresc mult succes în această competiţie„, a spus chef Adi Hadean.

Citeşte şi MASTERCHEF LIVE: Juraţii au crezut că e chirurg. Cum a apărut un concurent la PRO TV VIDEO

VEZI VIDEO