Masterchef: Un nou test sub presiune, o nouă eliminare. Berea le-a dat bătai de cap. Cine a părăsit competiţia

14 concurenti au ramas in lupta pentru marele titlu MasterChef si premiul de 50.000 de euro! Competitia a continuat cu noi probe de foc, in care concurentii si-au demonstrat maiestria in bucatarie.

28 oct. 2015, 04:30
Masterchef: Un nou test sub presiune, o nouă eliminare. Berea le-a dat bătai de cap. Cine a părăsit competiţia

In editia de marti, o noua proba de cutia misterelor i-a surprins pe concurenti cu niste invitati de seama: Ciprian Ogarca, castigatorul MasterChef al sezonului cu numarul 4,  si finalista Odette Mindruta. In urma acestei probe, Florin a dobandit imunitatea si si-a castigat dreptul de a decide ingredientul de baza pe care il vor folosi colegii sai in urmatoarea proba. 

Pestele a facut legea in bucataria MasterChef, iar deciziile luate de Florin i-au pus in dificultate pe majoritatea celor aflati la bancurile de lucru. Provocati sa gateasca niste specii inedite de peste, concurentii si-au dat silinta sa ii impresioneze pe Chefi, insa nu toti au reusit sa gateasca preparate demne de un adevarat MasterChef. 

Din pacate, Iulian, Anunta, Kiki si Marilena au intrat la testul sub presiune, acolo unde au fost provocati sa gateasca un fel de mancare care sa se potriveasca perfect cu berea. 

Inspiratia si creativitatea au fost cele doua elemente esentiale pe care concurentii ar fi trebuit sa le detina. Cu toate acestea, nu toate preparatele s-au ridicat la nivelul asteptarilor, iar Marilena a parasit competitia. Placinta Alsaciana (Flammkuchen) nu a fost considerata spectaculoasa, iar Chefii au considerat ca alegerea sa a fost total nepotrivita.