Măşti de faţă cu banane pentru toate tipurile de ten

Bananele sunt cele mai gustoase si, probabil, mai preferate fructe de catre femei. Si in afara ca sunt potrivite pentru diferite deserturi delicioase, sunt utile in ceea ce priveste crearea unor tratamente rficace pentru fata, care va ajuta pielea sa arate mai tanara si revitalizata. Ele sunt utilizate pe scara larga pentru prepararea mastilor faciale si alte tratamente. Sunt bogate in vitaminele A, C, B6, B12, PP, potasiu, magneziu, fosfor, sodiu si fier.

RomaniaTV.net
19 mai 2014, 20:18
Măşti de faţă cu banane pentru toate tipurile de ten

Cu ajutorul acizilor pe care le contin, cremele fac pielea mai luminoasa si mai sanatoasa, precum si datorita efectului lor, celulele suplimentare moarte ale pielii sunt inlocuite cu altele noi. De asemenea, bananele contin 70% apa, precum si amidon, proteine, carbohidrati, acizi tanic si malic, si niste elemente de aromatizare.

Masti faciale cu banane pentru tenul gras

Primul tip reteta de frumusete cu banane este menit sa perfectioneze tenul gras. Astfel incat ingredientele sunt urmatoarele:
Veti avea nevoie de 2 lingurite suc de lamaie, 2 linguri de banane piure si 2 galbenusuri de ou. Amestecati cu atentie aceste ingrediente impreuna si apoi aplicati masca pe fata. Dupa 20 de minute clati cu apa calduta si aplicati o lotiune de tonifiere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.