Măsură EXTREMĂ anti-copiat: examen în pielea goală. Unde a fost posibil aşa ceva

Publicat: Joi, 03 Martie 2016 09:53 // Actualizat: Joi, 03 Martie 2016 09:53 // Sursa: romaniatv.net

Elevii şi studenţii găsesc mereu metode de copiat cu ajutorul cărora să fenteze vigilenţa profesorilor la teste şi examene. Iar asta se întâmplă şi în India, la testul de admitere în armată. Oficialii au găsit însă o metodă extremă prin care să-i împiedice pe recruţi să trişeze.

Foarte mulţi tineri care dau testul de admitere în armata indiană apelează la tot felul de metode de copiat, purtând căşti mici şi microfoane cu ajutorul cărora comunică cu prietenilor. Tocmai de aceea, oficialităţile din Bihar au decis să aplice o metodă extremă pentru a asigura corectitudinea examenului.

Recruţii au fost puşi să se dezbrace înainte de a participa la examen, citând Foreign Policy.

Publicaţiile locale au distribuit o imagine cu mai mult de 1.000 de candidaţi stând pe iarbă în lenjerie intimă şi cu hârtiile de examen în faţă. Candidaţii nu au fost încântaţi de noua măsură, unii dintre ei spunând că ei nu au avut ce să facă decât să respecte instrucţiunile, oricât de ciudate ar fi fost. Din fericire însă pentru viitorii recruţi, această măsură cel mai probabil nu se va mai aplica a doua oară, un oficial al armatei declarând că a fost o "greşeală administrativă".

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
copiat India
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 mar 11:17
...să fenteze vigilenţa profesorilor la teste şi examene. Iar asta se întâmplă şi în India, la testul de admitere în armată. Citește mai departe… ...
03 mar 10:19
... Elevii şi studenţii găsesc mereu metode de copiat cu ajutorul cărora să fenteze vigilenţa...
1
EUR
4.8741
RON
28 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H